Obsesifk Annesininprensesi ağlamıyor ben bide direk serum kendisini aldım şırıngayla sıkıyorum burnuna alıştı artık
ArasEgeninAnnesi Obsesifk tıkanık oldugunda nasıl uyguluyorsunuz acaba bende aldım ama kullanımını bılmıyorum
Pembelianne Annesininprensesi benimki nor.alde cok aglar elde ile cok rahat alıyorum 1 seferde temizliyor aglamiyorda cok sukur🙏
esra6345 Bende aspirator kullanma taraftarı değildim ancak instagramda bi çocuk doktoru burun tikanikliginin ilerlemesi halinde cigerlere kadar inip bronsite kadar varabilir dediğini duyduktan sonra çok tıkanırsa kullaniyorum
Annesininprensesi esra6345 evet doktor bana da dedi burnu tıkalı olmayacak yoksa aşağıya doğru iner ve bronşit olur dedi 😐 aspiratör bazen işe yarıyor bazen yaramıyor şimdi bi ilaç yazdı onu damlatıyorum burnuna rahatlıyor
OzlemDoganay Annesininprensesi ilacın adı ne acaba doktorum bize de verdi de sürekli kullanmaya çekiniyorum açıkcası
Annesininprensesi OzlemDoganay kıds xlear burun damlası %100 doğal ve istenilen sıklıkta kullanılabilir yazıyor
Can Annesininprensesi burnunu sürekli çekmezseniz bronşite çeviriyor nezle olduğunda. Bende zararlı deyip kullanmamıştım ama bronşit olunca tekrar kullanmak zorunda kaldim
Annesininprensesi Can evet doktor öyle dedi kullandığım damla şimdi açıyor daha rahat arada aspiratör kullanıyorum
AliyeAsel Annesininprensesi bende onu kullanıyorum ama maalesef bi ise yaramadı canım aspiratör aldım
Annesininprensesi OzlemDoganay rica ederim ☺️ Evet hiçbir yan etkisi olmadığı yazıyor tamamen doğal bence de alın