Dbt3401 Kızlar doğumdan sonda hemoroid çıktı bende. Kullandığınız etkili bir ilaç fitil vs var mı? Ya da bitkisel bir tedavi? Lütfen yardımcı olun
srnglmftn Dbt3401 bendede olmuştu bölgenizi sıcak suyla yıkayıp bi pamuğa kantaron yağı döküp koyun 4-5 günde geçmişti benimki
Elifadaannesi Dbt3401 pnrgns Unhappy_ aynısını yaşadım aktara gidip kafur alın aldığınız kafuru toz haline getirip biraz zeytinyağ ile karıştırıp poponuza bi pamukla tampon yapın yaparsanız baştan uyarıyım😅biraz yakıyor ama gerçekten 2 günde etki ediyor geçmeye başladıkça yanması geçiyor yerine kaşıntı geliyor sonra kaşıntıda geçiyor hemoroidde kesinlikle tavsiye ederim tuvalete giderken idama gider gibi gidiyordum
DadaErdal Dbt3401 bndede oldu canım kabız olmamaya dikkat et su iç bol bol kesinlikle doğal çare sürekli orayı temizle sarı kantaron yapı sür etkisini hemen göreceksin ..
Aysegiray Aynen bende de oldu çok kötü bi durum ‘Procto glyvenol diye bir krem kullandım 3 gün sürdüm 4. Gün geçti kesinlikle öneririm
Songul21_01 Aysegiray ama doktorlar ilaç vermiyor emzirirken makattan alınan her ilaç süte geçiyormuş
Seka26 srnglmftn kremler bnaa hiç fayda etmedi sanki ama kantaron yağı pamuğa döküp oraya koydum bana fayda etti iki günde geçti
Seka26 Olmazbebek ay çok şükür çıkmadı Allah korusun çıkmasın ay aklıma geldi çok kötüydü doğumdan beterdi yani
Songul21_01 Bende de var malesef kesin çözümü bulamadım ama beni kantoron yağı çok rahatlatıyor pamuğu yağa batırıp oraya koyuyorum ağrısını alıyor
Elifadaannesi Mavi3435 evet yok oluyor afedersiniz biraz açık yazacağım ama dış hemorid idi benimki 3 tane hemoroid memesi vardı şuan hiç biri yok ve bunu 2 günde geçirdi
birprensannesii_ Elifadaannesi bisey sorucam benimde 6 aydır Boyle kabız agrı kasıntı kanama oluyor ama doktora gıtmedım acaba hemoroidmidir
laremaven Dbt3401 bende de oldu procto glyvenol ile anestol pomad kremlerini karıştırıp o bölgeye sürdüm sonra hafifçe parmağımla içeri ittim birkaç güne geçti o kremler çok iyi geldi bana geçmiş olsun
Mevaseray_prensesinannesiiii Dbt3401 bende de var ama benim geçmedi ben lazerle yaktirdim fakat hala var cinsine göre değişiyor bena hicbi ilaç fayda etmedi lazer biraz rahatlattı inşallah iyilesirsiniz çok geçmiş olsun zor