watermelonlove bizde de var ayni sorunlar, biz bize vurdugi zaman siddetine gore hareket ediyoruz, yavas vuruyorsa oyuna ceviriyoruz bayiliyo gibi falan yapiuoruz, hatta bazen esim de bayiliyo numarasi yapiyor kizim bir iki durtuyo bakiuo kalkmiyo ya isiriyor ya da kulaklarindan ceke ceke kaldiriyor 😂 bakiyoruz elinin siddeti artmaya basliykr esim hemen havalarda donduruyo yoruyo ucuruyo falan kovaliyo hemsn baska bi oyuna geciriyor, ama tabi bi sure sonra tekrar istiyor, israrla istedigi zaman ya kisa sureligine televizyon aciyorum unutsun diye 15 20 dk sonra geri kapatıyorum ya da sen simariykrsun sanki biraz uyuyup dinlensen mi diyip uykuya goturuyorum, ya da kendi sikilana kadar kurbanlik koyun gibi yatiyorum onune cok abartmadigi surece hirsini jevesinj atana kadar bekliyorum he baktim o da cozum degil aaa hayir uf oluukr diyip ağlıyorum geliyo opuyo sarılıyorum hadi sunu yapalım diyip dikkatini dagitiyorum, he cok cozum olmuyor cunku 1 2 gun sknra gene aynisini istiyor ama en azindan ofke nobetine girmesini engellemis oluyorum, tabi bazi durumlarda ne yaparsam yaoayim o nobeti yasiykruz o da ayri bi koni 🤦♀️🤦♀️🤷♀️🤷♀️