Pol34 Oznur_0708 18. Ay civarı başladı 22 aylık pik yaptı halen de tam gaz gidiyor bakalım ne zaman bitecek. Çok mızmız çok inat, her şeyi kafama göre yapıyım diyor, dışarı çıkınca elimi bırak ben istediğim yere gidiyim diyor.
Demetbulut Oznur_0708 18. Ayda başladı.. Ama 3 yaşı gördükten sonra 2 yaş sendromu hiç birşeymiş dedirtti bakalım 4 yaşta neler olacak
Oznur_0708 canparelerim anamm bizde 19. Aya giriyoruz bir gecede değişti sanki çocuk ya vurmalar fırlatmalar ağlama krizi sinir of
Edali87 canparelerim gerçekten mi acaba bizde mi kızım 16 aylık ve yumurta yerdi yemio kahvalti hayırlar başladı ne yapsam boşa gidio fln delircem
Oznur_0708 Nur2021 bilmiyorum bende onu soruyorum da bizde şuan sinir vurma atma fırlatma ne varsa başımıza geliyor 😂
canparelerim Oznur_0708 bizde de fırlatma falan yokta her şeye ağlama zırlama iştahsızlık ve uyku gerilemesi var.
Zeyzey72 Oznur_0708 dogum yaptktn sonra basladı benımksı 12 gündür ne yasadgmı Allah bılır elleriyle sertce defalarca kafasna vuruyo ne yaptmsa boş bianda ağlama krızı gecırıyor
twofruits canparelerim iştahsızlık derken ağzını sıkıca kapatıp severek yediği şeyleri bile reddetmesi var mı acaba üç dört gündür aç yaşıyor resmen sevdiği hiç bir şeye bile el sürmüyor kendi yemeye başladı yavaş yavaş çatalla yiyor makarna falan yapıyorum midesine bişey girsin diye artık çok zorluyor
asiltonunmommysi Pol34 18 aylık aynı 😂 uysal gıkı çıkmayan çocuğum gitti yerine isyankar bir ergen geldi sanki
ilkgozagrimmmm Demetbulut merhaba bu 3 yaş sendromu dedikleri herşeyin tersini istemesi. Ağlama krizleri mi oluyor 2,5 yaş yeni başladı ama 2 yaş asla değil . Birden oldu cocuk resmen 😀
Yasemin38 Oznur_0708 bende 3 farklı yaş sendromlusu olduğu için yeni nesillerde sendrom bitmiyor canım😂😂17 yaş kız 11 yaş ve 2 yaş oğullarım var
Oznur_0708 Yasemin38 aman maşallah şunu gördüm ki inanmazdım büyüdükçe rahatlıcam sanırdım büyüdükçe işler çığrından çıkıyormuş 😂
sarmaliklahana Oznur_0708 elbette oluyor dönem dönem ama ben atak olarak takip hesap yapmıyorum. 🤭 17 aylık kızım suan herşeyi mız mız ama olacak gececek diyorum yoluma bakıyorum 😄
Yasemin38 Oznur_0708 sağol canım. Evet valla büyüdükçe daha farklı 😂😂yeterki rabbim canlarını sağ etsin iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizin evladını🤲