Denizege35 Bebeğim iki aylık 160 cc veriorum emziriorum bazen hala aranıyor aynı durumu yasayan var mı
Sgnnn Denizege35 bebeğim neredeyse 11 aylık 150 içiyor. 2 aylık bebek için çok fazla. Belki emme refleksi çok kuvvetlidir. Emzik kullanıyor mu
canparelerim Denizege35 valla bana da fazla gibi geldi, biz 6ayı bitince direk 2numarayla başlamıştık o zaman 120yapıyordum 18.aya kadar 120geldik sonra 140 yaptım şuan 21aylık sadece öğlen uykuya geçişte ve gece uykuya geçerken veriyorum bazen hepsini bitirmiyor bile. Günde kaç sefer veriyorsunuz?
Loveismom Denizege35 benim beneğim iki aylıkken 90 cc içiyordu o bile fazla geliyordu bana ki benim bebeğim iştahlı bir bebekti sadece mamayla besleniyor bu arada şu an 5 aylık 120 ml içiyor yatarken 150 ml içiyor doyma hissiyatı yok şu an içer ve fazlasını oluk oluk çıkartır siz biraz oyalamaya Çalışın emzik edinin 4 buçuk aydan sonra falan bebek doyduğunu anlıyor kafa çeviriyor zaten
Mertbabyy 160 Cc verip bide emziriyormusunuz 😳 7 aylık olacak oğlum emiyor bide 90 cc içiyor . 2 aylık için bana çok gibi geldi 160 cc
Denizege35 Mertbabyy az verince aglıor napıcam bilemiorm doktoruda kusana kadar yesin dedi . Ki sürekli kusuor yedikten snrada..
Melis1706 Mertbabyy ilk zaman oyle oluuor benimkide 180 icmisti zamanla duzeliyor ben saglik ocagina gitmistm.doktorlarada.sordum ne kadar istiosa ver dediler suan kilosu gayet iyi 90 iciyor genelde bazen 120 4 aylk
NM_mom 2 aylık için çok fazla 160 cc. Benim bebeğim 4 aylık 120 cc anca içiyor fazla bile geliyor, daha çok küçük olduğu için refleks olarak aranıyor olması lazım
Denizege35 NM_mom doktoru istedikce verin kusana kadar yesin dedi oyuzden :/ az verince aglıo cok fazla bapıcagımı bilemdm
dygefe 2 aylık bebeğim daha yeni 120 cc başladım emziriyorum da versem hep içecek ama fazla vermiyorum
canparelerim Denizege35 fazla kusuyorsa biraz azaltın bence, yine de siz bilirsiniz doktora sormuşsunuz ama sizin sütünüzü de alıyormuş ya biraz fazla gelebilir. Emme refleksi bütün bebeklerde olur, bu her zaman aç olduğu anlamına gelmez🌸
Filizlidya Benim kızım 3 aylık yeni geçtik 120cc mamaların üzerindeki ml ve kaşık hesabı yapın mamayı hangi ayda yada haftadaysa ona göre yapılıyor. Fazlası zarar😢
Denizege35 Filizlidya az yapıncada aglıo durmuo uyumuyo peki nie doktoru mamadan korkmayın istedikce doyana kadar vern dedi anlamdm
-Masal123 4 ay 15 günlük bebeğim 2,5 saatte bi 90 cc içiyor birde emiyor biraz çok geldi cc si açıkcası
Denizege35 -Masal123 aynen banada öle gelior cok kusur cnku gazını cıkardıgım halde ama istediği için mecbur verıorum