42konya42 Aşıyı yaptıran var mı yada yaptırmayan ben henüz yaptırmadim yaptıranlar kaç aylikken yaptırdınız ?
Purposeless 42konya42 mutlaka yaptırın geçen arkadaşımın oğlu 1,5 yaşında havaalanından kaptigini düşünüyor menenjit oldu.Su an durumu belirsiz tedavisi çok ağır ve kurtulsa bile hasar kalabilecegini söylediler 😥
Deletedmom_75 42konya42 Menenjit aşısının kanıtlanmış kesin bir ayi yok ayini ve dozunu her doktor cok farklı yapıyor o yüzden düşünüyorsan doktorunla görüş canım. Benim doktorum 4 doz uyguladi en son dozu hatta sanirim bir sene sonra yaptırmıştık diğer 3 dozdan.
E_A 42konya42 bende yaptırdım doktorumuzdan çok memnunum ne kadar önemli olduğunu anlattı 5 aylıkken ilk dozunu yaptırdık 7 aylıkkende 2. Dozunu 3. Doz 9. Ayında
EBIOT Biz 2. Ayda ilk dozunu yaptırdık menenjitin Doktorumuz devlet aşılarıyla birlikte gidecek bir program çıkardı
Preesess 42konya42 3 ayoikk 42konya42 bizde 3 aylıkken başladık menenjite 2.doz 5. Ayda yaotircaz boyke devam edicek
alyosum 42konya42 ben 7 aylıkken iki doz yaptırdım nimetix ve bexero 9 ay bexsero 13.ay nimetix ve 20.ay bexsero 3 doz bexsero 2 doz nimerix
Heaven 42konya42 bizde 4 aylık oluyoruz bu cumartesi rotayı olduk iki hafta once ilk dozunu cuma günü memnjit ilk dozu yapılacak
Tbmbdb 42konya42 nimenrix 3 5 13 bexero 5 7 13 bizim aşı aylari böyle ayarlandi son dozlarimiz kaldı ikisinde de rota da 2 ve 4 te olmuştu