Daphnes_Mom Optipro kullanıyorum 4 aydır hiç bir problem yaşamadım kullanım talimatlarına uyulduğunda (su sıcaklığı,ölçek vs.) gayet iyi kilo aldırıyor. Bir çok markayı araştırdığımda da en iyisininin sma olduğunu öğrendim içim de rahat o yüzden 😇
kizinaasikbiranne anne905 ben de optipro kullanıyorum her beslemeden sonra kaka yapıyor normal yani yiyor ve sindiriyor demek bu.
Mrv135 Masal_Arya Optipro kullanıyoruz bir aylıktan beri öncesinde Aptamil kullandık. Sürekli çok gazlı bir bebek olmadığı için daha kolay sindirimi olan bir mama düşünmedim hiç. Kaç aylık bebeğiniz?
Mutsuzanne_ Masal_Arya sma optipro kullanıyoruz. İkisinde denedik, ilk çok gaz yaptı 2 ye geçince bir problem olmadı. Comfortun zaten 800 gramı yok ve biraz daha pahalı o yüzden optipro kullanıyoruz memnunum
Zlm Masal_Arya o zaman comfort kullanın iyi geceler mamasida hazımsızlık yaşayan bebeklerin gece rahat uyuması içinmiş onuda kullanabilirsiniz
Elifkskl Masal_Arya bebekliğinde kabızlık geçirdi o zamanlar comfort aldım iyi geldi. Kabızlık geçti optipro kullandım şuan 17 aylık yeni bıraktık mamayı. Kabızlık sıkıntısı olursa comfort al
Alparslan616161 Masal_Arya optipro anne sütü mama alanlar için confort da sadece mamayla beslenen bebekler için cnm confort ta zor bulunuyor bnm oğlumda optipro kullanyrm confort bulamıyorum çünkü
Alparslan616161 Masal_Arya mlsf optipro yu bile e bebekte zor buluyorum 3 numara oluyor 2 numara nadir
Masal_Arya kizinaasikbiranne mama vermeden once kilo alimi nasildi ben suan hipp kullaniyorum ama kilo aldirmiyormus
kizinaasikbiranne Masal_Arya valla kızım 15 gün yoğun bakımda yattı erken doğum olduğu için. O süre zarfında bebelac 1 alıp veriyorduk hastaneye saatli de besliyorlardı ama sadece 100 gr aldı 2 haftada. Sonra hastaneden çıktığında SMA kullanmaya başladık kilo alımı bebelac’a göre gayet iyi oldu 2400 gr dı hastaneden çıkarken 3000 gr olmuştu 15 günde.
Masal_Arya Alparslan616161 nerde aliyorsun ki bizim evin yaninda buyuk bir market var ordada var baktihim her yerde buluyorm
Alparslan616161 Masal_Arya marketlerde çok pahalı e bebekte 250 yse market 320 küsür oluyor çok fark oluyor 400 gram e bebekte 150 170 küsür ken mamasız kaldım migros tan alim dedim 240 mı ne aldım ama şimdi İnternet ten kilolu alıyrm zaten artık eskisi gibi aktif mama içmiyor gece uykusuna geçişte bide sabah 6 da veriyrm dahada mama vermiyrm ek gıda veriyrm bi kaç aya heralde hiç mama istemez
Sarelle3 İnternette daha uyguna eliyor bizde sma opti kullanıyoruz 1.5 aylığız arada kaka yapmadığı oluyor ama oda normal galiba artık sürekli kaka yapmayabilirler Anne sütü ve mama olarak ilerliyoruz
Masal_Arya Pnarr94 suan hipp kullaniyorum bebegim severek iciyor ama sanki cok tok tumuyor bide kilo aldirmiyor arada bebegimin kabizlikla gazi oluyor belki mamadan dolayidir diye bide sma kullanalim dedik