Geziloff dogum yaptıgım hastane heyet raporu yüzünden soruşturma geçirmiş o sebeple doktorum bana vermedi. şehir hastanesinde cok yakın doktor arkadaşımız vardı 3 doktor imzası gerekliydi 2 sini halleti 1 doktor yanaşmamış asılsız raporlara soruşturma açıyorlar demiş. dedim başlarım heyetine. 40 gün rapor hakkımı kullandım heyet alamadım. ücretsize ayrıldım. kasım ayından beri ücretsizdeyim haziranda baslıcam, öğretmenim. araya yaz tatili falan da girecek. 14 aylıkken sanırım geri dönücem. bakıcı vs maaşın yarısı oraya gidecekse tekrar ücretsize ayrılıcam. bakıcı olayını da hiç istemiyorum anneanne babaanneye baktırmakta istemiyorum. 2 yaşına kadar ücretsiz izin hakkımız var. 2 yastan sonra da kreşe vericem. hayırlısı olur insallah zaman ne getirir bilmiyorum ama heyet raporuyla uğraşmak stresli ve sıkıntılı. ben ücretsize ayrılınca cok rahat ettim kafa olarak. birilerinin karşısında iki büklüm rapor dilenmek falan cok geriyor beni. senelerdir çalışıyorum eşime hamileyken söylemiştim , bebek olunca bir süre calısmıcam birikimini ona göre yap diye. sagolsun o da hiç calıs diye baskı yapmıyor. istersen 2 sene sen büyüt sonra kreşe veririz diyor. sadece ben artık evde cok sıkıldıgım için 1 yasından sonra baslamayı düşünüyorum. imkanınız varsa ücretsize ayrılın