B1elf -Eraymoms- hayır Allah yardım ediyor gercekten 1 haftam kaldı ilkinde hastanelerden evin yolunu unutmustum bunda muaneye bile gitmesem olur kafasındaydım doguruyorum artık bitti 😄
-Eraymoms- B1elf hayırlı olsun inşallah kuzum sağsalim kucağınıza alırsınız 🥰☺️ öyle tabi Allah yardım ediyor
B1elf 00ozge00 ay o kadar doğru ki 25 günlük bi emzirme seruvenim oldu 😄😄 o da emmedi bile sağdım sütümü 25 günde hem aldığım 15 kg gitti hemde üstüne 5 kg vermistim
zepbjk Ayse5100 doktorum takabilirsin demişti bn bi hafta sonra taktım kesinlikler yamuna önden kopçaları olan o kadar kaliteli bi korse ki her zaman kullanılabilir daraldıkça diğer kopçalara takabiliyosun başta takması zor ama alışıyosun
Zme Ayse5100 doğum sonrası hemen korse takmak sağlıklı olmayabilir . Ben üç aydır hiç lullanmadım karnım eskisi kadar sıkı değil ama toparladı dördüncü ayımız dolsun öyle başlayacağım korse kullanmaya
Filizlidya Bebekim06 Benim doktorum kontrolde bi sıkıntı görmedi korse giyebilirsin dedi 1 hafta sonra korse giymeye başladım daha sonra taytı keşfettim 1 ay sonra da tayta başladım