Ayse42mert Arkadaşlar bu ücretsiz mama işi nasıl oluyor doktor rapor düzenliyormuş galiba süreci yapanlar anlatabilir mi şimdiden teşekkür ederim 😊
Ayseguler Ayse42mert devletin odedigi mama var diye biliyorum eger doktorunuz uygun gorurse zayifsa bebeginiz yaziyorlar diye biliyorum ama genede bir doktorunuzla gorusun
Htbza Ayse42mert doktorunuz devlet tarafindan karsilanan mamayı yaziyor recetelendiriyor sonra hastaneden rapor cikartiyorsunuz onayli eczaneden de bu sekilde aliyorsunuz bizde boyle bir durum olmadi ama arkadasim bu sekilde yapti
Ayse42mert Derin_is_Mom onu biliyorum zaten bizimkinde de laktoz alerjisi var canım ama devletin ödediği mamayı sordum
Derin_is_Mom Ayse42mert laktoz alerjisini bilmiyorum ama alerjen bebeklere doktor rapor yazıyor ve eczaneden ücretsiz alınabiliyor
Ayse42mert Basaktunaa bi doktorumuza danışacam canım arkadaşım diyet gıda kullanıyor laktoz alerjisi yüzünden onda işe yaradı umarım bizde faydalanırız
Ayse42mert Deletedmom277 laktozsuz değil de içeriğiyle oynuyorlarmış oranını azaltıyorlarmış doktorumuz öyle söyledi