heyzil06 biberonu kesinlikle vermemem gerektiğini söyledi biberonu o gün tamamen kestim emmese bile vermedim çok çok aç olduğu zaman göğsümü almadığında mama yaptım kaşıkla biraz biraz verdim sonraları almaya başladı beslenmeme dikkat ettim sütüm vardı zaten ama arttırmak için sağım yapmamı söyledi evde olduğum zamanlar gece gündüz mochi ile sağım yapıyorum bunu da bebeğim bi göğsümü emerken yapıyorum diğer göğsümden topluyorum. İlk zamanlar 3-4 saatte bir alırken şimdi 1,5-2 saatte bir alıyor. Ama şunu da belirteyim benim bebeğim hem beni emiyordu hemde biberon alıyordu doğduğundan beri sağdığım sütlerim vardı onları biberon ile veriyordum 4. Ay da red yaşadım 1 hafta boyunca emmedi, uyurken verebiliyordum sadece zayıfladı kilo alımı durdu hatta o hafta şu an yeni yeni toparlanıyor. Emzik verme dedi ama benim kullandığım emzik avent olduğunu için onu verebilirsin onda çok sıkıntı yaşamıyoruz dedi emzik de bir süre sonra meme reddi yapabiliyormuş çünkü mecbur kalmadıkça vermeyin dedi. Yani eninde sonunda alacak göğsünüzü dedi ama almadığı zamanlarda zorlama dedi ara ara teklif edin dedi mutlaka alacaktır dedi birazda sizin rıh halinize bağlı siz mutluysanız bebeğinizde mutlu mutlu emiyor siz stresli ve sinirliyseniz bebeğimiz bunu hissediyor ve almak istemiyor. Aklıma gelenler bunlar 🥰 inşallah faydası olur size de 🫶🏻