NNihall Beraninannesii ay evet ya bende oğlumu yanımdan ayiramiyorum o yüzden alsam diye düşünüyorum yapışması çok iyi düşme derdim de olmaz 😄
NNihall Alparslan616161 evet bende bundan istiyorum fiyatı da iyi bence çok memnun kalan varmış ben bu kadar beklemiyordum ☺️
NNihall aslihanbsbg bende ilk banyo için dedim sonra baktım herkes her yerde kullanıyor güzel bı icatmis 😂
NNihall Mom_122 evet ya işte bende ondan dolayı açılanlardan alayım dedim boyle yorumları gördükçe kesin açılanlardan alırım zaten. bana da alıp oğluma kullandırmak nasip olur inşallah ☺️
SCerenY NNihall bende açılmayanından var banyoda inanılmaz kullanışlı oluyor bebeğimi hiç zorlanmadan yıkıyorum ama açılmayanının tek problemi ilk başta bebiş oturmak istemediği için dimdik duruyor biraz zor sokuyorum belki açılan daha rahat olabilir
Mufettis_Gadget NNihall 2 sene önü açılmayanı kullandım hiç oturtma kaldırma sorunu yaşamadım çok kolaylık oluyor özellikle duşta
nazliicank NNihall ben memnunum. Tezgaha yapıstırıp mama yemek yapıyorum. Internetten almıstım vakumları yapısmıyordu ona dıkkat edın. Iade edip e bebek magazasındsn aldım sonra
_YanakReisinAnnesii NNihall yandan açılır e bebekten almıştım ben sadece banyo için kullanıyorum . 7 -8 aylıktan beri içinde yıkıyorum şuan 19 aylık çok memnunum . Banyo da balık gibi çırpınan ıslak ıslak koala gibi anasına yapışan bebelere son 😂