3yasakadarsifirekran Pupis Güzellik algım kalın dudaklar inci dişler ve gür saçlar e tabi birde ince fizik 😆
Senayys pasaklisinkukuli iri ela gözlüyüm dudaklarım Baya dolgundur buraya kadar okey çok güzelim fakat doğumdan sonra bana yadigar kalan koca bir göbüş tarak görmeyi çok özlemiş sürekli ana topuzu olan bebiş yokken ombresinden fönünden geri kalmayan ama şuan aklar düşmüş saçlar bkz:bne 🙋🏻♀️ahslsbslsjsmsj
Elferk Pupis öncelikle tertemiz bir vücut 🌟 Dik bir duruş ve içinde kendimi rahat hissettiğim ütülü kıyafetler 🌟
pasaklisinkukuli Pupis yok kızz hepsi değil ela gözlüyüm boyum168 zayıfım kıvırcık saçlıyım ama ince dudaklarım (nerdeyse üst dudagım yok ;))) biraz tombik bir burnum var 😁😁en büyük hayalim bir ruj bitirmek dermişim
Pupis YYenianneeee eveettt burunda cok onemli zaten artik herkes estetik yaptiriyo herkesin burnu guzel🤣
Elferk Pupis ben de dik durmam gerektiğini hep kendime hatırlatıyorum. Hele ki kızından sonra çokça unutur oldum🙈 Gobegimizi içimize çekiyoruz ve sirtimizla portakal sıkıyormuş gibi yükseliyoruz:)
AlinaEmreHan1 3yasakadarsifirekran al benim saçlarımın yarısını 🤣 Çocukken nefret ederdim gür saçlarımdan hep . Sert bide at kılı gibi
3yasakadarsifirekran Deletedmom_75 Keşke verebilsen , kıvırcık olması sorun değil brezilya fönü çektirirz😀😀