oglumubeklerken Pupis ayda yılda bir bi yere çıkarken saçlarımı duzlestiriyorum ya offf benden güzeli yok 🥲🥲😅😅
Ruzgarsmom1 Pupis kirpik takıntım var sfdjsjjs hep kalıcı kirpik yaptırıyorum sonra onlar dökülüyor kendi kirpiğim de kopuyor ama yine de yapıyorum bunu kendime 😂
Tunaaslan11 Ruzgarsmom1 ay bende takma kirpik yaptırmak istiyorum 😄 alerji falan oluyor mu bakımı nasıl tavsiye eder misiniz 😂
Bersahefem Pupis valla ben önce yüz güzelliğine bakıyorum yüzü temiz mi pürüzsüz mü.yüz hatları çok önemli.fondoten çok kullanmadan tertemiz yüzlü ise bi insan bana göre güzeldir.
pasaklisinkukuli Pupis iri göz yeşil ya da ela dolgun dudaklar bir yetmiş boy fit bir vucut kıvırcık saç bakır renk saç (bakınız scarlett johansson)
Senayys pasaklisinkukuli iri ela gözlüyüm dudaklarım Baya dolgundur buraya kadar okey çok güzelim fakat doğumdan sonra bana yadigar kalan koca bir göbüş tarak görmeyi çok özlemiş sürekli ana topuzu olan bebiş yokken ombresinden fönünden geri kalmayan ama şuan aklar düşmüş saçlar bkz:bne 🙋🏻♀️ahslsbslsjsmsj
Tugce3493 Pupis kendını mutlu ve rahat hıssettıgın her an güzelsin bence 😍 ne makyaj ne kıyafet rahat ve mutlu degılsem aslaaa
YYenianneeee Pupis bence zayıflık ve güzel burun.. zayıf olan ve burnu güzel olan birinin çirkin olma ihtimali yok
Pupis YYenianneeee eveettt burunda cok onemli zaten artik herkes estetik yaptiriyo herkesin burnu guzel🤣