Gulsahkukrer 10 senedir aktif çalışma hayatındayım bebeğim 6 aylık olduğunda anneme bırakıp işe döneceğim ancak geri dönmek hiç içimden gelmiyor.Bebeğini bırakıp işe dönenler var mı?
Kayraaa59 Gulsahkukrer aynı şekilde bebeğim 8 aylıkken işime geri döndüm ölüm gibiydi. Annem bakıyordu benimde. 1 buçuk ay çalıştım ve ücretsiz izne ayrıldım dayanamayıp. Şuan oğlum 14 aylık çok pişmanım keşke devam etseydim. Şimdi akıllanmaya başladı ve onsuz tuvalete bile gidemiyorum asla bırakmıyor. 1 ay sonra iznim bitiyor nasıl geri başlayacağım onu düşünüyorum. Aman kızlar benim yaptığım hatayı yapmayın 🤦♀️
Asyaveannesi04 Gulsahkukrer 10 yıldır çalışma hayatım var ve kamudayım rahatım yani hafta sonum yok 9 5 çalışıyorum anneme bırakıp 4.5 aylıkken devam ettim hiç pişman değilim, hem bebeğim için hemde kendim için istedim maaşımı zaten ona yatırım yapıyorum, güvenilir bakanınız varsa dönün derim 🌺
sizdenbirii Gulsahkukrer bebeğim 8 aylık olduktan sonra başladım çlışmYa 21 aylık şuan. Seni çok iyi anlıyorum içim içimi yerdi vicdan azabı suçluluk duygusu hepsini yaşadım canm Allah razı olsun annem bakıyor ondan içimi biraz olsun rahat gidebiliyorum ilkin ayrılığı anlamıyordu yaşından sonra da by by o öğrettik kendi de alıştı gidip geri geleceğimize çalışma saatleimi de azalttım eve gelince ilk ben tel işim açığımı kapatmak oluyor
Cerennnnnnnn Bende pazartesi başlayacağım .çok alıştık birbirimize çok zor geliyor bana da tekrar başlamak .
pitircikk Asyaveannesi04 çalışmsk size iyi mi geldi daha mı çok yordu peki 😅 ben de ptesi başlayacağım 2 oğlum var biri 3 yaşında diğeri 4 ay 7 günlük
Bahar3428 3 yıllık çalışma hayatım vardı dün çıkışımı verdim benden başkası ona güzel bakamazdı son yaşanan deprem olaylarıda eklenince kararım netleşmişti. İyi ki bırakmışım çokta mutluyum huzurluyum
Ozenm Bahar3428 benimde 4 aylık bebeğim geri döndüm bu hafta işe ama icim hic rahat değil hep aklım onda kalıyor işe odaklanamıyorum depremi falan düşünüyorum bende ayrılacağım herhalde cok kücük diye düşünüyorum 2 yaşına kadar çalışmam artık
nibado Oğlum 4.5 aylık ben de pazartesi işe başlayacağım 2.5 gün çalışacağım ama içim huzursuz ben yokken bir şey olursa diye endişeleniyorum :(
S2022 nibado bende salı başlayacağım 2,5gün nasıl olcak bilmyrm ,sizin bilginiz varmı acaba ,pazartesi ,salı,çarşmba öğlene kadar ya,salıdan başlaynca çarşmba öğlene kadarmı olur yoksa perşembe öğlene kadarmı çalıştırrlar bilginz varmı?
Lalinn Ben de 12 yıl bilfiil çalıştım yani bebekle birlikte 13. yıla girdim diyebilirim.Bebeğim 8 aylık ama yaz bebeği olduğu için ben eşimle konuştum bu konuyu yaza yaşına giriyor en hareketli zamanları onu birine bırakamam yazı birlikte rahat rahat geçirip sonbaharda işe dönmek istiyorum dedim hay hay dedi:) O yüzden ben tahmini bebeğim 15-16 aylıkken döneceğim işe Allah kısmet ederse,ama erken dönenler de çok tabi herkesin elbet bir düzeni var
OglumAlp pitircikk Allah kolaylık versin zor ama alışıyor insan Ben de sizin gibi 5 ay civarı başladım
Nnuuruuss pitircikk 4 ay 12 günlük benim kızım da bir ayım kaldı işe başlamama annem ve kayınvalidem bakacak kızıma bir tarafım buruk bırakıp giseceğim siye bir taraftan da onun için çalışacağım diyorum alışmak zor olacak ama mecbur çalışacağım
Melisassmn pitircikk bende 4 aylık bile olmadan bırakıcam malesef iznim yok bitiyor ve bazı şartlardan dolayı dönmem gerekiyor anneme bırakıcam o konuda içim rahat ama yine de anne yüreği
iremdrtrlr Ben de dönmek zorundayım maddi sebepler vs. Ama bırakıp nasıl gidicem bilmiyorum bi de nöbeti falan olacak ilerde düzeni bozulacak
GBK Gulsahkukrer ben de 2012den beri çalışıyorum ve bu ayın 27sinde işe döneceğim. gram isteğim yok ama mecburum para için
Gzide32 Eğer hayat mecburiyetiniz yoksa bebeğinizle vakit geçirin derim çok hızlı büyüyorlar ve bu günleri tekrar geri gelmeyecek ve bu günleri çok özleyip keşke daha çok vakit geçirseydim diyeceksiniz
Elisarli Gulsahkukrer 20 mayısta dönüyorum bende işe bebeğim 8 aylıkken dönmüş olucam şimdiden düşününce bile gitmek istemiyorum işe bebeğimi bırakıp. Bi hafta annem bi hafta kayınvalidem bakacak iki taraflı şımarık bi çocuk olacak diye endişeleniyorum sonuçta iki aileninde düzeni alışkanlıkları farklı. Birde benim iş saatlerim çok kötü öğleden sonra 1 buçuk gibi girip gece 10 buçuk gibi çıkıyorum çocuğun tam uyku saatinde olmayacağım son uykusunu benden başka kimsede uyumuyor mesela şuan babasında bile uyumuyor ben yokken ne yapacak bilmiyorum çok üzülecem işteyken düşünüp düşünüp kesin ağlarım
Gulhnm_6161 Elisarli bnde oğlumu öyle bırakmıştım sonuç olarak geç konuşma ve gerçekten çok şımarık oldu😀😀
Mommyofyigitatlas Gulsahkukrer Benim kendi işimdi. Eczacıyım bulunduğum semtte olduğu için sıkıntı yaşamadım anneme bırakıyorum sabahları süt stoğum da var öğlen geliyor yanıma hem emziriyorum hem de zaman geçiyoruz ufaklıkla, 3-4 gibi de eve gidiyorum eleman kalıyor:) zor değil benim açımdan
Balyanaginannesi Mommyofyigitatlas ne güzel eczacım bende o elemanım ve bu carsamba işe dönüyorum bebeğim 3 aylık 5 günlük oluyor zor olacak ama mecburum hayat şartları🫠
YaseminAren Gulsahkukrer benım tam 1 hafta oldu ama son bır bucuk aydır sabah bırakıp gun ıcınde ara ara yıklayarak bebegı de kaynanamı da alıstırdm cok guzel gectı evet cok ozledım ama gozüm arkada olmadı.. Isı de ozledım evde bebegımle kalmak da istiyorm cok zor bır donem..
Butterflyy1010 Bende salı gün başlayacağım ama yok hiç içimden gelmiyor ama mecburum. Tek tesellim evimin işe 1 dk mesafede olması en azından öğle arasında gelip emzirebileceğim. Ama keşke ben büyütebilsem bebeğimi istiyorum. Bebeğim 5 aylık