Samanalevi tabiki
Marka oxo global. Kendi çalıştığım firma bu arada . Tecrübeme gelince, ben küçükken epilepsi geçirmiştim. Aşırı takıntılı ve düşünen herşeye üzülen kimi zaman çok sinirlenen bı insandim . Yaşadığım hastaligin psikolojik kalıntıları oldu . Mesela gece dişlerimi çok sıkardim . Elmacık kemiklerimi hissetmezdim uyandığımda. Bu süreç bende migrene yol açtı . Hafta da 4 defa migren atağı gecirdigimi bilirim .. en son yine bı migren atağı geçirdim ve dayanılmaz hal aldı bende. Hastaneye yatisimi yaptılar . Daha önce bu bantlari duymustum ama inanmamıştım . Kendimde saglikciyim bu arada. Hastaneden çıkınca bı denemek istedim . Kullanmaya başladığım ilk geceden itibaren diş sıkmam yok oldu . Anında uykuya dalabildim . Sabah dinç uyandım . Anksiyetem neredeyse hiç kalmadı . Ve 2019 dan beri daha migren atagim olmadı .. depresyona ve depresyona bağlı sorunlara çok iyi geliyor. Ayrıca 2019 dan beri de doktorlardan eğitim almaya devam ettim. Tamamen zararsız ve herkesin kullanması gereken bı ürün . 🙂