thecamellia Kalpatisi_ bizimkide yeni başladı çıkıyo iniyo ama değiniz gibi tehlikeli harketler yapıyo bakalak olmak gerekiyor aman dikkat edin
oglumubeklerken Kalpatisi_ ben onu orda görünce ya anneciiiimmm neden böyle yapıyorsun demeye başlıyorum, koltuk tepesinde koşmaya başlıyor bu seferde 😅 erkek çocuk evde beslenmiyormuş gerçekten vahşi doğa gerekli illa ki 😅
Kalpatisi_ oglumubeklerken bu son cümlene haykırabilirim 😅 erkeklerin küçüklükten başlıyo demekki kamsksmskks şaka bi yanada bi erkek çocuğumda olsun isterim yani 😅
Kalpatisi_ thecamellia valla dikkat ediyorum ama demekki önüne geçilmiyomuş heran tetikte olmaya devam 😊
Hellomoto Kalpatisi_ ben koltuk çevresine sünger yatak almıştım 2 tane onu koyuyorum geçen kendini attı supermen gibi düştü resmen
Eminos Kalpatisi_ ikiside tehlike iki koltugun arasinda bosluk var berjer kosede yanlarinda iki koltuk var ordan oraya geciyor
Aybars-mom160821 Kalpatisi_ daha kafa üstü düşecek kalkacak gene yapacak yapacağını dur hele sen film şimdi bundan sonra başlıyor daha o fragman 😁😁 çıkmayı öğrendikten sonra abooo sonrasını şimdi gör
Kalpatisi_ Aybars-mom160821 kız niye gözümü korkutuyosun dkdmd ya o değilde düşsün ama kafa üstü düşmesin ya çok korkuyorum kafa üstü düşmesinden
Aybars-mom160821 Kalpatisi_ düşüyorlar bacım okadar dikkat ettiğim halde düştü ama bişey olmadı bin şükür Allah koruyor meleklerimizi öyle de böyle de büyüyecekler