Eslimebrar Merhaba kizlar bebisleriniz kaç aylık kaç CC veriyorsunuz . Benim ki bir buçuk aylık 60 CC bitiremiyor .
Senazeynep3425 Eslimebrar meme mama mı ilerliyor canım? Öyleyse 30 CC ver. Ama bizimki de öyleydi 60 yapardım 40 içerdi. Sadece mama yerkende aynısını yapardi.
Mhmtanne melekbuse22 Benim bebeğim 2 buçuk aylık bazen 2 saatte bir 60 bazen 3 saate bir 60 anca içiyor iştahsız bebek kilo alımı.iyi olmayacak diye korkuyorum :(
AviL06 melekbuse22 ama siz ek gıda da veriyor musunuz? Benim kızım 3 aylık olmak üzere ve anne sütünü biberonla vermek durumundayım. 150-170 ml arası içiyor. Hazırda süt olmadığı durumlarda mama takviyesi yapıyorum 🤔
Kutayeda 5 aylik 2 saatte bir 120 eğer uyuyusa uyandirmiyorum gece özellikle 4 6 saatte bi 120 veriyorum kilo alımı guzel
Myagmurr Kutayeda maşallah 5ay 5 günlük 90 zor bitiriyor mamalara hiç alışamadı biberon falan sevmiyor hiç hep zorla yediriyorum
ruveydaensar Umudum27 gece de öyle içiyor mu canım . Benim kızım gece içmiyor bı türlü çözemedim . Rüya öğünü falan hayatta yapamıyorum. Kendi ağlayarak uyansa bile 60Cc anca içiyor
MeryemHuseyinli Umudum27 ek gida aliyormu?benim kizim 8ay 8gunluk yok yani gunde 3kez 120zorla veriyorum zaten biberon tutmadi kasik siringa Allah be verdiye yani
Elisaamm1612 Eslimebrar bazı öğünler farkediyor 2.5 aylık günde 2 mama veriyorum 120 cc olsa 150 yiide içer demekki sütüm az diyorum ne kadar emiyor bilemem bazen sağıp veriyorum 70 80 doymuyor illaki en az 120 ye tamamlıyoruz tamamlamazsan 1 saate geri acıkıyo istiyor
Ilkbebek 3.5 aylik, meme ve mama verdigimde 120cc ama eger sadece mama vereceksem 150 cc olarak ilerliyor. 2,5-3 saatde
durukusunannesi_ Ilkbebek nasıl içiyor bu kadar çok ya benim kızım 3 ay 18 günlük 75 içse kusuyor geri 🥺kaç kg bebeğiniz acaba maşallah 🧿
ruveydaensar Eslimebrar 7aylık . 3-4 saatte bir 120/150cc içiyor. Ama gece 60cc zorla içiyor. Açlıktan uyaniyor ama yine de içmiyor neden olabilir acaba . Kilo alımı da yavaş
Hale0108 ruveydaensar benim bebeğimde öyle zaten ancak uykuda içirebiliyorum ek gıda alıyor mu hiç mi yemiyor bizim ona karşıda reddimiz var
Lovemeselem ruveydaensar ay bizimde ayni hatta 30 falan yani açlıktan kıvranıyor yine de içmiyor bir cozum buldunuz mu
Umudum27 ruveydaensar evet gece de bazen 120 bazen 150 CC içiyor yine aynı saat aralıklariyla. Gece yatmadan önce kaşık maması vermek tok tutuyo derler eğer ayına uyuyorsa deneyebilirsin istersen
Kir_papatyasiii Eslimebrar meme mama ilerliyor kızım 36 günlük bazen iki saat bazen bı buçuk satte bir 90 CC içiyor aralarda meme
grkmediz Kir_papatyasiii benim oğlum da 35 günlük 4800 gr aynı sizin bebeğini kadar içiyor meme emmediği zaman .Burda o miktarları 3 aylık bebekler için yazmışlar fazla mı veriyorum diye korktum açıkçası.
tazemommy Kir_papatyasiii merhaba benim kızım da öyle meme mama ilerliyoruz minimum 90 içiyor 120 içtiği de oluyor sütüm az meme içtikten sonra hemen acıkıyor. Sizce bu kadar mama vermek zararlı olur mu. Doğduğundan beri 1200 kg almış
Senaaydin Kir_papatyasiii kızınız kaç kg acaba benim ki de 42 günlük de meme mama şeklinde gidiyoruz mama verdiğim zaman 60 veriyorum doktor bazen 40 ver felan dedi onun için merak ettim
Ilkbebek durukusunannesi_ ama ben de neredeyse meme almiyor suyum diyurucu degil ve az. Gecen ay kontrolde 6 kiloydu🧿
Ecemilay durukusunannesi_ benimki de içiyordu 1 haftalıktı sarılık olmuştu doktor 100 cc verin iştahlı bebek maşallah dedi şu an 5 aylık 7.5 kilo