Catlakbiranne Mhmysr Bilemedim ama çiğ balık sonuçta bence yiyilmez diye düşünüyorum belki de yanlış biliyorumdur 🤷
Mhmysr Catlakbiranne okudum biraz cıvadan dolayı tavsiye edilmiyor ama kimisi de aksini soyledi. Ama artık bir 4-5 tane yemiş bulundum umarim zararı olmaz
simay_ksr Mhmysr çiğ balık olduğu için biraz şüpheli oluyor sağlıksız diye bebek için, ama tavuklu sushiler var onları denediniz mi çok iyiler ben öyle yiyorum emziriyorum diye :)
RuzgarMommys Ben yerdim en sevdiğim şey Zaten hepsinde balık olmuyor avakado somon salatalık vs . Biraz gaz yapar sadece
LaMamaDellaCicala Mhmysr yani cinliler japonlarin emziren kadinlari yiyor 😅kendimi boyle teselli edip yedim….
RobinScherbatsky Mhmysr asya ülkelerinde saçma sapan börtü böcek hayvan yiyip bebek beslediklerine göre sushiden bir şey olacağını sanmıyorum 😁
Sess Mhmysr ölçüsünde yenildiğinde zararı olmaz. Civa ve bakterisel bakımdan sakıncalı fakat tadımlık olduğunda hiçbir şey zararlı değildir. Doktor öyle demişti bana
LadyGugu Mhmysr Ben yedim, Amerikalılar direkt doğumdan sonra bile yiyor. Hamileyken yenmemesinin nedeni çiğ et olduğundan mideyi bozup enfeksiyon geçirtme riski. Japonya’da hamileyken bile yiyorlar.