Flower56 Minkpndam namaza başladığınızi falan okumuştum içinizde kapanma isteği varsa geri çevirmeyin lütfen ☺️☺️takım da gayet güzel bence umarım bulursunuz
Minkpndam Flower56 evet kuzum namaza başladım tam tesettüre hazır değilim şuan saçlarımı yapmayı boyatmayı çok seviyorum o yüzden şuanlık üstümü başımı kapatcam 😍
Ruzgarsmom1 Minkpndam lamia giyim var bak istersen ben beğeniyorum sayfanın ürünlerini ceketli takımları falan da var
Flower56 Minkpndam ne kadar güzel devamı gelir inşallah senin adına çok mutlu oldum eminim hazır olduğunda kapandiginsa da çok yakışacaktır ☺️
MeReYa Tatlican İhtiyacım yok, konuyu doğru anladım ve yoruma açık forum olduğu için fikrimi belirttim😊
Tatlican MeReYa Tatlim forumda fikir alinmak istenen postlar yoruma açik .Bayan zaten begenmis bize sormuyorki. Begenmedim diyerek hevesini kirmasak daha guzel olur .
Deletedmom_58 Minkpndam canım instagramda etiketliyor genelde aldığı kıyafetlerin sayfasını bulabilirsem atarım
Deletedmom_58 Tatlican kimse beğenmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Beğenmiş ve nerden bulabileceği hakkında soru sormuş. Deseydi ki sizce güzel mi deseydi o zaman hayır cevabı verebilirdi. Sen beğenmedin diye o da giymeyecek değil ne zaman öğrenilecek bu acaba merak içindeyim.
MeReYa Tatlican Peki, hata etmişim. Zaten kendisi de depremden sonra eski halime dönmeyeceğim demiş. Belki de tesettür için bu ilk adımdı. Heves kırmayalım, haklısınız 🌸
TheMomm Minkpndam Bunun pembesi çok tatlı olur ya bulabilirsen beni de etiketler misin insallah kazık bi fiyat çıkmaz 😂😂
Deletedmom_58 TheMomm ben baktım ama bulamadım mesaj atacam sizin için inşallah görür de cevap verir 😅😅 @Minkpndam
mysaa1 TheMomm ekru bej ve yeşili var sitesinde 😊 özsarıcam instada girince ama fiyat azcık kazıkımsı 😀
mysaa1 Minkpndam sanırım üst böyle birsey biraz bakındım da 😀 valla buldum 😀😀 tasarım gibi zaten belliydi firma hangisinin olduğu 😊bu renkde var 😊