ozge077 20 günlük bebeğime nurse harveys damla kullanıyorum yüzünde kırmızı noktalar çıktı sivilce gibi aceba damladan mıdır aynısını yaşayan oldumu?
prensesmomyy ozge077 Nerden bilelim sen annesiyken bilmiyorken, burda oyalancagina doktora goturseydin keşke
Mommyofyigitatlas ozge077 Nurse ile alakası yok, benim bebişimde de varsı anne sütünün yağlı kısmı ile alakalı demişti doktorumuz
Yesilerik ozge077 ben kullanıyorum ama damlayla ilgili değil bebişim 31 günlük doktor yüzünde sivilce gibi şeylerin çıkmasının normal olduğunu söyledi hatta artar dedi bunları 10.gün kontrolünde söylemişti hatta damlayla ilgili değil içiniz rahat olsun ♥️
Mommyofyigitatlas prensesmomyy ay üsluba bak beğenmediysen cevaplama geç insanlar endişesini paylaşıyor sen boş yap diye değil basit insan
gecekusu_- prensesmomyy o zaman senin ne işin var bu uygulamada sonuçta burası bir şeyleri danışmak fikir alıp vermek için var rahatsızsan insanların postlarına girip kirletme önce git üslubunu düzelt
ozge077 prensesmomyy Hiçbir işe yaramadan burada oyalanan sizsiniz. Aynı durumları yaşayan tecrübeli annelere soruyorum siz boşuna yer işgal etmeyin!
Mommyofyigitatlas Aylavyu-1 günde 2 deda 20’şer damla ama doktorunuzla konuşup nurse harveys colex almanızı öneririm
Aylavyu-1 Mommyofyigitatlas bendede ayni damla var doktor yazmadi ama eczaneden kendim aldim doktor metsil yazdi oek ise yaramadi
Mommyofyigitatlas Aylavyu-1 metsil önermem Eczacı bir anneyim bebeğime gaz damlasına varana kadar doğal içerik kullandım metsil ilaç nurse ve maflor ilaç değil Durumunuz varsa Maflor alın :) orta halli ise Nurse Colex öneririm :)
Aylavyu-1 Mommyofyigitatlas zaten metsil 3 gun kullandim faydasindan cok sanki daha cok rahatsiz etti bebegimi. Nurse yi ben 10 damla sabah 10 damla aksam veriyordum 20 cok gbi geldi bana 🤭 mafloruda bakarim canim cok sagolasin