donut Benim oglum da 8 aylık dün 2 dişi birden çıktı alt ön Şükürr Sanki çocuk 2-3 yaşındaymış gibi cevrem devmlı dişi cıkmadımı diye sorup duruyodu Ya her cocuk farklı gelişimde bunu anlamak neden zor ki
starwomen donut aynen benimde öyle birde biz ailelerden farklı şehirde yaşıyoruz her telefon konuşmasında görümcem kayınvalidem sorup duruyordu 🤦🏼♀️😂 artık onlar sormadan ben dişi de çıkmadı demeye başlamıştım 😂
ceren_1116 starwomen tam 6 ay 22 günlükken ilk alt dişini patladı 7 ay 11 günlükken alt ikinci dişi ve üstteki ilk dişini birlikte çıkardı. Şimdi 7 ay 16 günlük üstteki 2.dişi kabarmış aşırı huzursuz ateşli ve burum akıntılı geçiriyoruz.İştah sıfır🥴 1 yaşına kadar normal diye biliyorum dişlerim geç çıkmasını
starwomen ceren_1116 15 aya kadar normal diye duydum bende. Çok sıkıntılı bir süreç. Geçmiş olsun size de. Rabbim evlatlarımıza sağlık bize de güç versin 🙏
Noriye Zumra1212 ay bnmde eskiye göre kilo alımı yavaşladı ve 3 kaşık sonrası red hele su 2 gündür üzülüyorum 3 ana 3 ara öğün verin diyorlar 10 aylık oldu bugün ama ana öğünleri bile zor veriyorum nasıl olacak
Noriye starwomen bnm oğlum da 10 aylık hiç dışı yok bu ara iştahsız eskiye göre huzursuz alt diş yerleri sisti patlarmi acaba
starwomen Noriye patlayabilir. Bizim de iştahsız, huzursuz orayı eşim görmüştü burası beyaz dişi çıkacak herhalde ondan böyle huzursuz demişti ben de yok oradan daha çıkmaz demiştim ama ilk oradan başladı :)
Irem_efe 3 bucuk aylikken ilk alt disi cikti su an 4 üst 4 alttan 2 sağ 1 sol arka dişleri var ama köpek dişlerden tık yok!!! Ateş vs olmadı ama inatçılık yaramazlık ve hareketlik zirvede 1 dkdan fazla aynı şeyle uğraşamaz 11 aylık bu arada 🤷🏻♀️
Caglaknk starwomen görsel ekleyebilsem ben de göstericektim böyle mi diye bizim alt iki diş çıktı bugün baktım üst yan diş çıkıcak gibi beyaz çizgi olmuş ben de inanamadım
Noriye starwomen esiniz daha hakimmis olaya beyaz alt damağı dudaktan ayrıldı epey ve hafif kızarık alt kısmı ama bugün bir tik yedi dün resmen bütün gün açtı gece sürekli emdi zordu bizimkide yarma aşamasında baya pütürlü damağı sizin iştah yerine geldimi çok korkuyorum zayıflar diye 🥹
ElSa52 starwomen 5 aylıkken 2 ön alt dişleri çıktı şimdi 7 buçuk aylık üst 4 dişleri çıkıyor 2 si tamemen çıktı diğer 2 de patladı geliyor
Ladylittlemouse starwomen benim bebeğimin ilk dişi alttan çıktı farkettiğimde 5 ay 5 günlüktü şuan 9 aylık 7 dişi var ilk dişleri çıkarken hiçbir belirtisi olmadı üst kesiciler çıkarken 3-4 gün huysuzdu ve baya ödem yapmıştı dişleri her bebek farklıdır bence sorun yoktur ama tabi siz yine de doktoruyla konuşun içiniz rajat etsin