Pembemantar merhabalar oğluma 4 aylıkken kendim öğrettim desteksiz uykuyu 2 ay sürdü tamamen adapte olması. en başında sizin her koşulda kararlı ve sabırlı olmanızla yürür bu iş baştan söyliyim. Onun dışında saatleri ayarlamak ve bir rutin oluşturmak size yarı yarıya bir yol aldırır. Karartma perde kullanmak süreci kolaylaştırır uykuya dalmadını vs. Sabah 7-8 arası uyanması gerekir ki gün içine iki gündüz uykusu sığsın. Uyku uyanıklık süresine dikkat ederseniz rutinleri uygularsanız zaten kısa sürede adapte olur ama hiç bilmediği bi şekilde uyuyacağı için buna tepki gösterecektir her fırsatta sabırla şefkatle sakinleştirmeli ve yeniden uyuması için ona bir süre vermeniz gerekir hiç ağlamadan mümkün değil. Ama onu bir başına bırakmak değildir eğitim. Ve eşinizle hem fikir olmanız da işinizi kolaylaştırır babalara konuşmak kolay geliyor dışarıdan bu süreçte😂 eğer gerçekten kararlı ve sabırlıysanız size daha detaylı bilgi verebilirim kendi sürecimle alakalı. Bu arada çok fazla araştırarak öğrenerek girdim bu sürece. Son olarak şeyi sorucam bebişiniz nasıl uyuyor? Emerek, sallayarak vs ?