ONAEA Kızlar bugün e bebeğe gittim ve aşırı pahalanmıışş bi takım olmuş 600 tl çok şaşırdım 2500 3000 tl tuuttu alışveriş 🙈🙈 artık h&m zara daha uygun gelmeye başladı bana 🥺🥺
Yildiz52 ONAEA ilginc ya deprem oldu millet fiyatları düşüreceğine daha çok zam yapmış zarar Allah ıslah etsin
Kuzeymomss ONAEA e bebekten birdaha kolay kolay alışveriş yapmam. Şubat kampayasında depremi bahane edip çoğu kategoriyi fırsatçılık yapıp kaldırdılar o yüzden artık tercih etmeyeceğim
Mlk026 E bebekten sezonda hiçbir şey almadım bu güne kadar ayrıca tasarımlarını beğenmiyorum çok eski moda geliyor. Lcw defacto daha uygun araya 1-2 tane zara hm bg store serpiştirirsek hem daha kaliteli hem de daha uygun oluyor.
ONAEA Mlk026 kesinlikle ya her ay netten ayrı mağazadan ayrı alışveriş yapardım ama aşırı pahalanmış gerçekten üzücü ya
ONAEA BuzluKahve bende bir daha oradan almam en azından ucuz alırım kalitesiz olsun gerekrise ama içine sinsin 600 tl ne demek ya yetişkinlerin kıyafetlerinden daha pahalı gerçekten değer bir marka olsa asla gözüme gelmez bi tane takımı bile alırım 3000 e ama e bebek yani
BuzluKahve ONAEA her yer abartmış. Ben bugün Benetton mağazasından Tshirtler aldım 85 liraydı tanesi, eşofman altları da 125 liraydı. Arada iyi markaları da gezmek lazım.
ONAEA Berilsmom13 bende e bebekten alıyprdum tabi lcw mango zara da ama uygundu uzun zamandır netten alışveriş yapıyprum indirimli ürünler bile çok pahalıydı yaa
Dolores ONAEA güzel de değiller. Ben ebebekten sadece tayt atlet falan alıyorum kıyafet olarak. Diğer kıyafetleri lcw ve cigit marka alıyorum ayakkabıları vicco. İndirim kupon bişeylerle daha uygun bile oluyor. Bir bebek takımı nasıl 600 tl olabilir aklım almıyor yazık gerçekten
ONAEA Dolores ciğit gerçekten çok kaliteli bi marka pamuklu yumuşacık ürünleri 😂 biz de girmişken başka yere gitmemek için aldık keşke netten devam etseydim almaya lcw ye kurban olayım en azından gerçekten şaka maka uygulaması hem uygun hem de e bebeğe gmre kaliteli
Melis1706 ONAEA hibtakima malesef 600 lira vermem surdangiydikleri ne kadar zaman hrseylerini lcw den aldim ve beyaz renkli yikiyorum ne renk boyar ne yamulur.ne bisi hemde cok uygun
ONAEA Melis1706 aynen bundan sonra lcw valla 😂 kızım da zaten hızlı büyüyo giymeyi versin 600 700 liralık kıyafet 😂😂 işin şakası gerçekten haketse gözüne asla gelmez ben yeminle 20 liraya tayt aldığımı biliyorumm şoka girdim o yüzden
Kuzeymomss ONAEA şubat kampanyasında bezlerini indirimini kaldırdılar ya şaka gibi. Bu fırsatçılıktan başka hiç birşey değil. Civikde 250 TL olan sma e bebekte 270 tl
Melis1706 ONAEA maliyeti ne kadar yani ne kadar parca gidiyorki bu kadar pahali baby malldan herseyimi aldim bende ama kiyafetleri onunda pahali gecenlerde elbise begendim icim gitti 493 lira gercekten yazik yani lcw.candir hem cok guzel.seyler oluyor😁
Boncukkizim ONAEA daha bugün baktım 210 liralık bebelac gold 230 lira olmuş. Her hafta mamalara zam yapıyorlar. Ben de getirden sipariş verdim 10 dakikada geldi. Ebebek bitmiştir benim için 👎
ONAEA Boncukkizim bende almayım diyorum ama bizim şehirde tek bebek için alabileceğim kapsamlı mağaza olarak burası var 😞