Bisraa Kızlar oğlum dönmüyor hala biz zorla döndürunce kendini hemen sırt üstüne atıyor yan durmayı da sevmiyor oğlu veya kızı böyle olan var mıydı daha sonraki ilerleme nasıl oldu
Namkol Bisraa 5 ay 6 günlük. Benim kızım yan dönüyor sadece. Karın üstünü önüne dikkat çekici oyuncaklar koyarsam seviyor. Herşeyin zamanı vardır sabır 💕💞
mervemik Bisraa benim kızım 6. Ayı dolunca dönmeye başladı o da karın üstü hiç sevmiyodu önceden. Biraz daha zaman verin. Karın üstü koyunca ilgisini çekin önüne oyuncakla vs
Handeiyi Bisraa bebeklerinizin kilosu nasıl benim bebeğim de aynı kilolu olduğu için diyor annem ama hoca bugün kan aldı önlem amaçlı bir sorun çıkmadı ama yine de çocuk nöroloji görmesini tavsiye etti
Bisraa Namkol bende deniyorum ama sırt üstü dönmeyi öğrenmiş sapsik atıyor kendini ya yok sabir bol da daha sonraki aşamada beni ne bekler onu merak ettim sadece ,☺️
Anh Merhaba benim oğlumda sevmiyordu ağlıyordu şu anda 7 aylık oldu sırt üstü yatırınca hemen dönüyor kafasını kaldırıyor yüz üstü durmaya çalışıyor 😍
Bisraa Anh yani daha sonrası tepkiler daha olumlu oldu iyi sevindim bari hani dönmeyi geçtim daha sonraki süreçleri de böyle geçer mi endisem
Handeiyi mervemik bebeklerinizin kilosu nasıl benim bebeğim de aynı kilolu olduğu için diyor annem ama hoca bugün kan aldı önlem amaçlı bir sorun çıkmadı ama yine de çocuk nöroloji görmesini tavsiye etti
Bisraa mervemik deniyorum da yok sevmiyor hiç bir sekilde umarım daha sonraki gelişim şeyleri de aksamaz
Bisraa Handeiyi ne kadarlık peki bizim kilolu değil normal kilosu doktor dönme gelişim basamağı değil dedi bize
Handeiyi Bisraa 5 ay 5 günlük, hocamız çocuk endokrinden de görüş aldı iri olduğu için olabilir ama yine de bakılsın istediler dediğim gibi, her bebek kendine özgü okey de tıp bir ama her hekim başka bir şey diyor inanın bende anlamadım 😟