Rumuz_13 Kızlar atıyorum tavuk suyu çorba içse bebeğim birde yoğurt yese kilo alımı olur mu ağzına bu aralar katı gıda istemiyor bebeğim sıvı ağırlıklı gıdalar kilo aldırır mı
Olimbonii Rumuz_13 eger icine ekmek dograyip robottan oyle geçerseniz yada bilmiyorum ezerek mi veriyosunuz ekmek olursa kilo aldirir ben ogluma yaparken kemik sulu corba yapiyorum icinde sebzeleride var ama icine ekmek dogruyorum tek basina pek kilo aldirmiyor ama ekmek ise yariyor
Seymanur9 Rumuz_13 doktorumuz çorba kilo aldırmaz demişti kızım 3 yaşında ben yine günde bir kez çorba içiriyorum . Düşününce de zaten çorbanın 4 te 3 ü su . Faydalıdır elbet ama yemek kadar kilo yapmaz
Rumuz_13 Ozlem2904 tereyağ ile unu kavurup ama 1 yemek kaşığı kadar terbiye için koyuyırum öyle birşey mi demek istediğiniz
Bhtnr1irmk Rumuz_13 3 yemek kaşıgı un kavuruyorum tereyagıyla sonra ev yapımı salça kemik suyu koyuyorum su ekliyorum koyu kıvamlı olacak şekilde 1 yaşından büyükse yarım çay bardağı kadar da sğt ekliyorum harika oluyor. Ekmek doğrayıp yediriyorum. Bazen içine havuç da rendekeyip ekliyorum o da güzel oluyor
Ozlem2904 Rumuz_13 yani mercimek çorbasıni, yayla çorbasıni, domates, biber corbalqri vs hep un katarak yapabilirsinzi çok fazla unlu corba var 😅
joyfulmom Rumuz_13 ben hep çorbasına ekmek içi koyuyorum çorba tek başına fazla kilo aldırmaz biraz koyu kıvamlı yapın pirinç koyun içine şehriye çorbası vs.. yapın çorbanın dibine un kavurup yapabilirsiniz
Rumuz_13 joyfulmom tereyağ ile 1 yemek kaşığı kavuşuyorum kıvam için yeterli mi ekmek yemiyor atıyor ağzından
kelebek_17 Rumuz_13 bence aldırır, ben öyle yaptım bir süre, ekmek yedirmiyorum, arada muz yediriyorum, güzel kilo aldı
Nedenneden Rumuz_13 Benim yaptığım çorbaların kilo aldırdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam 😁 misal mercimek çorbasına et atarım blendırdan geçiririm irmik koyarım yoğurt çorbasına pirinç Yumurta un hani çok malzemeli çorbalar yapıyorum sebze çorbalarına irmik mutlaka koyarım içirirken de ekmek doğruyorum içine öyle yediriyorum geçen mercimek çorbasına ıspanak koydum diye ablam gülüyordu ne bulursam eklerim :)
Deletedmom_71 Nedenneden kendimi gördüm 😄 hatta annem diyo 2. Cesit yemek yapmana bile gerek yok corba adı altında herseyi zaten koyuyorsun içine diyr 😄
Rumuz_13 Ozlem2904 ha tamam bende özel unla ilgili bir tarif var sandım çorbalar 1 Yemek kaşığı unla tereyağını koyuyorum öyle😂
Semanurozgan Rumuz_13 kızım 13 aylık corbayla bssleniyor yedigi tarhana çorbası ve yoğurt çorbası kati yapiorum ve içine ekmek dogruyorum tarhanaya tavugu pişirip robottan gecirip koyuyorum veya kıymayı bu şekilde yediriyorum yanında yoğurt yemiyor aç karnına yiyor yogurduda