Metecansu benim oğlumu anlatmışsınız😊 valla baktım olacak gibi değil 19aylıktı birden kaldırdım tüm emziklerini. Çok aradı ağladı ama pes etmedim, özellikle uykuya geçişlerde çok zor oldu çok ağladı ama hep sarıldım pışpışladım sakinleştrmeye çalıştım öyle böyle uykuya geçtik, gündüzleri de hep dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım başka şeylerle oyaladım. Dediğim gibi gündüz o kadar zorlamadı ama geceleri ilk 1 hafta baya zorlu geçti, bide üstüne uyku gerilememiz vardı(uyku gerilemesinin geçmesini bekliyordum bıraktırmak için ama bir türlü geçmedi 16aylıkken başladı 21aylıgız hala devam ediyor🤦♀️ son bir aydır çok az bi düzelme var ama hala tam çözülmüş değil malesef, o yüzden emzik bıraktırmayı daha fazla ertelemek istemedim çünkü bağımlılığı çok farklı bi boyut almaya başlamıştı) ama baktım gün geçtikçe ağlamalar azaldı ve unutmaya başladı ve 1hafta sonrasında artık kısmen unutmuştu, sonrası daha da kolay oldu ve tamamen unuttu bıraktı🥰 hiç umudum yoktu aslında asla bırakamaz gibi geliyordu bana ama azmedince oldugunu gördüm ve sonuçtan çok memnunum. Yaklaşık 2aydır hayatımızda emzik yok ve başka bebeklerde görünce de istemiyor aklına gelmiyor. Azaltarak bırakmayı daha önce denemiştim ama başarılı olamamıştık o yüzden birden bırakma kararı aldım ve dedğim gibi sonuçtan gayet memnunum. Darısı sizin başınıza🙏🌸