joyfulmom Arkadaşlar bu promosyonlar ne oldu acaba 🥲 Polisler askerler öğretmenler aldılar mi jandarma neden hala gündemde değil ki…💆
pogacayanakk joyfulmom geçen gün bir post açılmıştı bu konu hakkında bazı şehirler Halkbank’a geçmiş promosyon için
joyfulmom siriuss_ ülkede her şey çaba ile oluyor birileri cabalamazsa haklarını verelim diyen yok tabi
siriuss_ joyfulmom kız gelen hangi borca gidecek kim bilir 😂😂çok hevesim yok eminim hepimiz de aynıyız
hunilimomy joyfulmom yani insallah kalmaz ertelendikce ertelendi çünkü almayan bi jandarma personeli kaldi
joyfulmom hunilimomy zaten ne olursa jandarma son plana kalıyor ama herhangi bir olayda ilk koşan giden de jandarma personeli 🤷
Semyy joyfulmom evet canım maalsf askerlerin hiç bi değeri kalmadı ama heryerse sürgüç olur askerler asker bi ülkenin bel kemiğidir ama maalesef okdar deger verilmiyor artık adı paralı asker oldu …
siriuss_ joyfulmom bizim elden borca mı? Düğünden kalma kredi borcuna mı? Eşimin aldığı 14 otonun borcuna mı yoksa benim kyk borcuma mı gitsin karar vermeedik 😂😂😂en iyisi borç zaten ödeniyor toplu para dolara ya da altına yatıralım diyorum 😂😂😂
siriuss_ joyfulmom he bir de yetmez gibi çocuğa dolar hebası açmış 😂ona mı yatırsa diye düşünüyor 😂😂😂
Dlshnn3 joyfulmom polis olarak biz taa Kasım da mı aldık aralıkta mı aldık hatırlamıyorum Nil’e baya oldu
joyfulmom Polannem valla her yere koşan,çok daha fazla mesai yapan,çalışan jandarma. Öncelik polisler 😂 ne diyelim