Tomyris edabolukbasi 4. Aya girişle birlikte kendisi çıkarmaya başladı ve bıraktım. Öncesinde acayip bir gaz vardı, hele 2. Ay kabus gibiydi. Hiç hatırlamak bile istemiyorum. Psikolojim bozulmuştu artık sürekli ağlayan bir bebekle tek başıma….
hunilimomy edabolukbasi evet yani artik eskisi kadar zorlanmiyordu ara ara ikinmasi devam ediyordu ama yine de çıkarıyordu bende bıraktım suan gazi olsa da çıkarıyor
hunilimomy edabolukbasi birazcik daha sabredin bana da geçecek bu günler derlerdi ama hic inancım yoktu hem kolik hem alerjik bi bebekti ama geçiyormuş gerçekten
edabolukbasi hunilimomy benim oğlum da alerjik maalesef o yüzden gaz sancımız çok ama ilk aylara göre rahat biraz daha
hunilimomy Mix süt alerjisi ve kuruyemis süt alerjimiz gecti ama kuruyemis icin diyete devam ediyoruz
edabolukbasi hunilimomy bize de süt ürünleri yumurta ve et resmen açım aç 😂 kuruyemişi de yasaklayabilirim dedi 😢
-Omrumm- hunilimomy sağlıcakla büyütün İNŞALLAH 😊 nasıl anladınız alerjisi olduğunu bebeğim 48 günlük dışkısında mukus oluyor alerji belirtisi olabilir mi doktora gideceğim ama merak ediyorum
hunilimomy edabolukbasi ekmek yumurta süt ürünleri ve kuruyemis hepsi yasakti eve hapsetmistim artik kendimi disarda canim bise istemesin diye et olarak kuzu eti de mi yasak bize kuzu eti serbestti yumurta nedeniyle tavuk bi ara yasakti sonra onu da yemeye basladim
edabolukbasi hunilimomy bende onu anlamadım yumurta yasak ama tavuk yiyebilirsin dedi kuzu etiyle pek aram yok kokuyor bana, et çok canın çekerse erkek dana eti bul dedi onla mı uğraşıcam yemem daha iyi
Neslihankurt Bizde şuan 3 ay 7 günlüğüz yeni bitti çok şükür damlayı bırakalı 1 hafta oldu inşallah tekrar başlamaz çok sabırlı günlerden geçtim ama inanın geçiyor ☺️
hunilimomy edabolukbasi tavuk eti konusunda büyük bi ikilem yaşanıyor bana doktorumun birisi ye digeri yasak demisti
edabolukbasi hunilimomy bilemedim bende bakalım gidişata göre hep aç kal diyebilir korkuyorum artık 😂 bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 😊
hunilimomy -Omrumm- 25 günlükken farkettik biz gürültülü kaka kabızlık ikinma huzursuzluk aglama ataklari ciltte isilik gibi görüntü vardı mukus tek başına alerji belirtisi degil dönem dönem mukus olabiliyor enfeksiyona bagli da mukus olabiliyor