Askimizinmeyveleri Deletedmom_58 kız Allah iyiliğini versin valla çok sinirliydim sayende güldüm😂😂😂 Gönül rahatlığıyla yapabilirsin kuzum
Deletedmom_58 Askimizinmeyveleri tam üstüne basmışım 🤣🤣🤭sen sinirli olduğun zaman bana yaz yumusatirim seni 🤣
Askimizinmeyveleri Deletedmom_58 bende bu ergenos varken minik ergen varken birde iki yaş sendromlu bebe varken benim sinir hiç gitmez benden canım😂😂😂
Askimizinmeyveleri Benisahtesevme2 lc waikikiden bi elbise almış annem hah dedim güzel bi yıkadım çekti, çıktı yine bilek üstüne elbise ne anladım ben bu işten😂😂😂
uzlet prensesmomyy kesinlikle katılıyorum tofisadan bir kere alışveriş yaptım ilk ve sondu kalitesiz ürünler
glcn1990 Benisahtesevme2 mağaza evimin yanında gayet güzel kaliteli ürünleri alışveriş yapıyorum ordan
Vini Benisahtesevme2 ben iki üç sene önce alışveriş yaptım ama 16 gibi bir günde teslim edilmişti baya bi sıkıntı yaşamıştım şimdi nasıldır bilemem belki yeni oldukları zamana denk gelmişimdir ürün kalitesi ve fiyatı fena değildi diye hatırlıyorum