P2044 Merhaba güzeller , günaydın ❤️ egea si olan ya da eşinin egeasi olan var mı nasıl memnun musunuz ? Cevaplarsanız sevinirim , şimdiden teşekkürler
DerdimindevasI P2044 Bizim vardı ama sattık.Benzinliydi ve çok yakıyordu😊 İç konforu güzel şehir için de iyi ama uzun yolda çok ağır kalıyor gitmiyor 😊
tuzludakota P2044 hiç anlamam ama bizde var içi ve bagajı oldukça geniş , koca bebek arabası, 2 kamp sandalyesi ve daha bir sürü şey bagaja rahat sığıyor
edabolukbasi P2044 kuzenim kullanıyor hatta satıp sedan olanını aldı yakıt konusunda fikrim yok ama bence çok konforlu bir araç alacaksan kırmızı al kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun 😂
Egiskom P2044 biz de Egaa Cross var memnunuz sıkıntısı olmadı, gerçi biz yeni aldık sayılır . Abiminde sedan var , 2019 kasım da almıştı hiç bir sorun çıkarmadı gayet memnun. Benzinli araçlarımız öyle aman aman yakmıyor
P2044 DerdimindevasI AA yanlisiniz olmasın araba segmentleri içinde dizel ya da benzin yakmayan hatta koklayan tek araç nerede ise deponun yerini unutturacak derece de 🫶🏻, ben sürekli gel git yapacağım için o özelliğinden seçtim ama hani yürüyen aksam bakikindan arıza vs yapıyor mu anlamında sordum çok t.ler yine de..💕💕🤗
P2044 edabolukbasi evet sedan ama kırmızısı yok şu an da 🥹 bana da acil lazım var da temiz yok boyalı işlem görmüş bana tertemiz lazım yoksa sasmazdi rengi belliydi❤️ … Teşekkür ederim fikriniz için enistestemin biri Audi de biri Mercedes de çalışıyor onlar bu arabayı önerdi makul fiyatlı ama yakmaz taş gibi işini görür dedi guvendim bende .
edabolukbasi P2044 yani çok anlamam araba konusundan onlar önerdiyse vardır bir bildikleri ağır hasarlı olmadığı sürece bence boyalı da olabilir temizini bulmak zor şu zamanda 😊 rabbim gönlünüze göre versin 🌸
P2044 Asel16 inşaallah bulursunuz evet arac kredisi ile alınabildiği için genel olarak artık maalesef sıfır arabalar 5 yıl satmama zorunluluğu var çok sık denk gelmiyor 2020 den 2023 hiç yok neredeyse denk dusurmek lazim
Egiskom Asel16 ay biz ne aradık var ya. Geçen sene temmuzda aldık. O zaman bile yoktu. Şimdi hiç yok diyorlar. Herkes bu yüzden ikinci ele yönelmiş durumda ve sıfırdan fazla ücret istiyolar
Aysah P2044 biz kullanıyoruz 2020 çıkışlı sıfır aldık. Yaklaşık 5 6 ay sonra LPG taktirdk. Gayette iyi sürüş u çok rahat ki biz uzun yol gidiyoruz sürekli. Muğlaliyiz ama ağrıda görev yaptığımız için 1800 km Çekiyoruz yazları bir gidişte. O kadar da tıka basa doldururuz daha bir sıkıntısını görmedik elhamdülillah
P2044 Aysah çok şükür aynen benimde tayin islerim var ve az yakan motoru iyi hani sık sık tamirci yüzü istemeyen lazım … Maşallah sizinkine de Allah kaza vermesin peki arıza yaptı mı sık sekilde
kubra2608 P2044 biz nişanlıyken bi kiralamıştık da uzun yolda basınca biraz titremişti hemen 140 da bile eşim beğenmemişti o yüzden.şehir içinde kullanmaya iyidir ama
BuzluKahve P2044 Ben kiralık kullandım bir kaç ay. Çok hantal geldi bana. Şu an piyasadaki en uygun fiyatlı araba egea ama ben güvenli de bulmuyorum açıkçası. Yerinizde olsam biraz daha eklemeye çalışıp Honda veya Peugeout’un en baz modellerine bakardım.
P2044 BuzluKahve çok teşekkür ederim ❤️ biraz daha ekleyerek Honda alma lüksü maalesef artık yok Hondalar almış başını gitmiş vaziyette … Ayırdığım bütçe Max 500. ooo TL o nedenle dahası yok kafamda ki model egea işleyen aksami iyi olsun yakmasın yeterli 💕🤗