Papatya14 Evden koşarak uzaklasmak istiyorum hiç uyanmayan oğlum saat başı uyanıyor gözler çin gibi uyumuyor çok sinirleniyorum 😭uyumamak için agliyo kendini yay gibi uzatiyo gerçekten uyku gozumden akiyo ağlıyorum şuan
kuzeyinannesi2023 Papatya14 selam güzel anne🌸 ben de buradayım, az önce doyurdum gazını aldım uyuttum, bakalım ne zaman uyanacak. Belki 10 dakika belki 3 saat sonra :)) 1.5 aylığız biz, sizin ne kadar?♥️
Masal_Arya Papatya14 bebegim 2 aylik 2 aydir neredeyse her gece bu haldeyiz bazen gunde 16 17 saat uyadigida oluyor suan ayagimda salliyorum uyuyor besigine biraktigm gibi tekrar uyaniyor
LaMamaDellaCicala Papatya14 bende buradayim ama zaten benim yasadigim yerde saat bire on var bebekte uyuyor ben salak gibi telefon elimde uyanigim belami ariyorum
Bsrcnar06 Papatya14 ahh ah güzel anne bn azıcık bahsediyimde belki senden daha vahim durumda olanlarda varmış diye haline şükredersin. Biri 2 yaşında diğeri 2 aylık birini uyutuyorum öbürü kalkıyo onu yatırıyoken diğeri ağlamaya başlıyor bu sefer ikisi birden ağlamaya başlıyor 🥺 sonra bana geliyorlar erken yatamıyıruz 4den 5den önce yatağa giremiyorum
Papatya14 kuzeyinannesi2023 3 ayligiz normalde hiç uyanmaz emer yatardi tamam anlıyorum geri uyumamasini ama iki elimle uyutucam yoksa uyumuyor bı yandan pispis yapıyorum bı yandan yastığını hafif sallıyorum yani her türlü eziyet ediyim diyor gerçekten çok yoruldum
Aleynaa1 Papatya14 inan bana bu günler geçicek benim kızım gibi zorlu uykusuz bir çocuk daha yoktur şuanda hala bile öyle ama emin ol büyükdüçe daha düzene giriyor şuan 14 aylık eskiye göre çok çok iyi benim kızım hiç uyumazdı kolikti birde 😢
Gizemarden Yalnız değilsin bak bizde buradayız. Normalde uyku problemi yaşayan 1 yaşında oğlum var. Şu 15 20 gündür kesinlikle uyumuyor sürekli uykuya direniyor ağlıyor bağırıyor toplasan yarım saat bile uyuyamıyorum biraz daha sabır zaman gelecek herşey düzelecek buyuyecekler ve biz bu zamanları bile özleyeceğiz. Ne kadar kötü gün geçirsek bile kıymetini bilelim evlatlarımız için herşeye değer 😌😌
Gamzecn Benimkide 8 buçuk aylık başlarda bizimde öyleydi şimdi emerek uyuyor gecede uyanıyor birkaç kez yine yattığı yerden emziriyorum bunu nasıl bırakıcaz bilemiyorum 🤦♀️
Semaaa39 Bizde 2 ay 4 günlüğüz. 2 gün öncesine kadar her sabah aksam emiyor yatıyor uyanıyor şeklindeydi günlerimiz. Ama dün ne olduysa gece 6dan şu saat oldu uyumamıstı. Tam dalıyor koluyla uyandırıyor kendini yada tam uyuyor değişik bi ağlamayla uyanıyor. Napcağımı şaşırdım iyice. 2. Ay atağı olduğunu dusunuyorum
mamanveutdormir Papatya14 kaç aylık. benim kızımda o durumda nazar ettim çocuğa bugün burada yazdım bikaç posta uyanmıyor uyur kendi uyur falan diye 😅 sonuç 4 saattir ağlıyor susmuyor
GULCE02 Ardenikom35 Amin inşallah 2 hafta önce bronşit dediler tam iyileşti dedim şimdide boğaz enfeksiyonu dediler ateşi düşmüyo bir türlü
Oglu_m 9 aylık 23 00 da mamasını verdim uyuttum 2:15 uyandı biraz salladım 3:15 kadar anca uyudu mama yaptım verdim sallıyorum bu gece beslenmesini ne zamn kescem alışkanlık oldu iyice