Lalinn
Lalinn hmm geçmiş olsunn şöyle ki , test sonuçları maalesef aylara göre sağlıklı sonuç vermeyebilir küçük aylar da yanıltıcı oluyor … Ama Dr film çektiyse korkulacak bir durum yoktur şükür … Kış aylarında olabilir benim bebeğim mesela alerjik bir bebekti 4olisindan başlayıp 7, 8 aya kadar devam eden gıda alerjisi vardı şükür geçti ama bir kez gribalnenfeksiyin geçirdi ve ne kadar burnunu temizlesemde üzerinden aylar geçse de hırıltı kaldı alerjiden şüphe ettim sonra geniz etinden şüphe ettim Dr a gittik yok dedi kendimce alerjiye bağladım soğuğa ya da havanın çok nemli ya da kuru ilmasina yahut spreylere gerek temizlik gerek kozmetikler olsun alerjisi olabilir dedim azalttım bebeğim inanın rahat etti nefes almaya başladı … Sizde solunum yoluyla teneffüs ettiği etmenlerenbir bakın derim örn ben oda kokusu çok kullanırdım fisfis temizleyiciler Domestos parfüm aşırı koku takıntım vardı ama farkettim ki artık sikmiyoruz babası bile ise göreve giderken kapı önünde sikip parfüm sisesini bana uzatıyor asansör beklerken sikiyor ve çok çok güzelleşti herşey . Bir de buhar mak aldık 1o numara oldu . Hergün burnunu da fizyolojik ile temizledik mi … Şifası Allah’tan …