124-0779 Sema4444 saçmalama ya yanında kinse yokmu 40 ına kadar dursun dünyanın en güzel şeyi annelik bende doğurdum oğlum 8 aylık okadar kolik bi bebekti ki onla beraber bende ağlardım şuan 8 aylık halada gece saat başi uyanır gündüzleri beni hep yanı başinda istıyor ama şikayet etmiyorum iyiki diyorum şükür ediyorum geçiçi duygular bunlar zamanla alişirsin ve pişman olursun böyle düşündüğün için eşin psikolojik destek versin yardım etsin sana madem hazır değildin bacım napmaya çocuk yaptın peki o bebişin günahı ne tabiki emzircen uyutcan altını alcan bebek kendi kendine yapmasını mı bekliyorsun bacım bebeğe yansıtma bu istemeyerek yaptığklarını anlar hisseder üzülür
Mevamomss 124-0779 ne kadar bed konuşmuşsunuz ya ortada şükürsüzlük diye bir şey göremedim ben. Ki bunu 5 yıl doktor doktor gezip her defasında sizin çocuğunuz olmaz deyip suratına kapılar çarpılan ama Rabbimin izniyle evladına kavusan biri olarak yazıyorum. Bu şekilde konuşarak destek olacaksanız olmayın bence. Kimin ne zaman çocuk yapacağına da bir karışmayın lütfen. Arkadaşımız lohusa şuan farkında mısınız ? Zaten kızın etrafında tonlarca laf eden vardır bir de siz köstek olmayın
NM_mom Uykusuzluktan, yorgunluktan ağlayacak gibi oluyordum ilk haftalar. Ama düzene oturunca bebeğinle ilgilenmek o kadar zevkli hale geliyor ki, her haline şükür ediyorsun🤍🙏🏻
bal_cocuk Sema4444 ah canım benim hic strese girme üzülme. Bak ben aşırı sosyal biriydim yurtdısı tatilleri sehirdısı gezileri calısma hayatım hepsi bi anda bebegimle son buldu dedim depresyonlardan depresyon begen kendine 😂 bebeğim suan 2 aylık 40 ından sonra her şey yoluna giriyor suan yine dısarıda cıkıyorum arkadaslarımla da görüsüyorum. Bende sezeryan oldum ilk zamanlar zor oluyor ama sonrası cok güzel emin ol 😍
pembehanm Inan bende aglardım bu gunler gecmıycek mı dıye kolık benektı hep aglardı uyku yoktu 10 aylık sankı o gunler jet hızıyla gecmıs gıbı hıssedıyorum oyun oynuyoeuz yurutmeye calısıyorum dısarı cııyoruz mutlu cok sukur o mutlu ben mutlu sadece uykumuz cok zor oda zamanla duzelır ınsallah
Sema4444 pembehanm inşallah bende de geçer🙏🏻 sanki eşimle hiç eskisi gibi zaman geçiremeycek gibi hissediyorum
Dlk55blt-rdvn pembehanm bizimki 4 aylık evde ağlıyor diye dıları çıkıyoruz dışarda da ağlıyor kanguru ve bebek arabasında gezmeyi sevmiyor .siz de öyle miydiniz
Elizto Sema4444 sakın korkmayın herkesin başına geliyor bu durum hatta siz iyisiniz bile ben o anlarda kızımı camiye bırakmaya karar vermiştim iyi biri çıksın karşısına o baksın ben bakamıyorum beceremiyorum diye şuan çok komik ama o an o kadar ciddiydimki ona bişey olcak mı diye beş gün uyumadim sonra bayılmışım uykusuzluktan daha yeni yeni dışarı çıkıp onu bırakıyorum annemlere eşime bir buçuk yaşında çok hassasım ona karşı şuanda banada hemen inmedi annelik duygusu dizilerdeki gibi zannediyordum herşey pembe öyle değilmiş çok zormuş çok ama bı o kadarda mükemmel duygular yaşatacak size sağlık versin rabbim
Deletedmom_75 Sema4444 Canim çok normal daha tazecik bir lohusasin, ben 40 gün ağladım neredeyse yani hayatım bitmiş gibiydi hatta burdan da anneler hep destek vermişti, sadece sabır geçiyor gecicek geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor 🤲
Baturun-annesi Sema4444 Benim 4 ay olucak gün gün zorlaşıyor herşey bizim için evet hayatım duzenim resmen alt üst oldu herşey değişti ben uykuyu çok seven bı insanım günlük 2,3 saat uykuyla duruyorum yeri geliyor ağlıyor sinirden deliye dönüyorum eşime catiyorum nasıl büyüyecek bu diyorum ama bebişim uyanıyor bı gelmesiyle herşeyi unutturuyor evet çok zor birşey bizim için ama değiyor gerçekten elbet gecicek bu zor günlerimiz sende eminim çok güzel bı anne olucaksin tabiki zorlanicaz hepimiz ama gecicek unutma 😌♥️
Elisaamm1612 Sema4444 lohusa psikolojisi burdaki annelerin çoğu yaşamıştır eminim. Bende öyleydim normal doğum ama dikişlerim acırdı oturup kalkamazdım aşırı ödem oldu doğumdan sonra atamadım kolayca. Eşim kaynanam görümcem herkes sürekli dışarı çıkar gelirdi ben evde hapis hissederdim kendimi herkes özgür benim hayatım bitti derdim ama şimdi 2 buçuk aylığız hergün dışarı çıkıyoruz bigün avm bigün park yürüyüş mağaza o düşünceler geçici lohusalığın bitsin herşey çok daha farklı olur
Mevamomss Sema4444 lohusalık psikolojisi çok iyi bilirim 🥺 sütüm yetmiyor emmek istemiyor diye kendimi çok yetersiz hissediyordum. Hatta bebeğimin beni annesi olarak görmediğini bile düşünmüştüm ne büyük aptallık 🤦🏻♀️ kızım 3. Ayına girecek sütüm hala az ve hala kendimi ara ara yetersiz hissediyorum. Evin içinde bütün gün kızımlayım 2 haftada 1 anneme gidiyorum. Bebeğimden önce aşırı aktif 1 günü boş geçmeyen biriydim kızımla duruldum. Bazen ben de zorlanıyorum ama lohusayken daha ağır geliyor he şey. Hele ki sezeryanlıyken kendi ağrın varkenn bebekle ilgilenmek çok zor. Yanınızda yardım edecek kimse yok mu
Sema4444 Mevamomss annem yardımcı oluyor ama yine de çok zorlanıyorum. Gögüslerim sürekli şişiyor ağrısından duramıyorum. Bebek yarım saatte bir emmek istiyor. Kısacası cok zorlanıyorum. Ona kıyamıyorum da ama sanki hiç eskisi gibi olmayacak hiçbir şey:(
124-0779 Sema4444 arkadasım kusura bakma azcık sanırım ağir konuştum hakkını gelal et seni üzdüysem kırdıysam 🙏🏻