Gmznr2909 zehraaktas hiç geyirmez de küfür de etmez sanırsın Buckingham sarayından yanlışlıkla geldi buralara 😁😁
sarmaliklahana minnos004 hahahahahha p kadar da değil 😄wc de yapılan herşey mğbahtır bana göre. Yeter ki yanımda yapmasın o kadar rahatlık istemem 🤭
minnos004 sarmaliklahana yok kiz esim götürmez ben götürürüm ustelik oturduğu salonun bile kapısını kapatırım.
minnos004 Beybiiiiii islerine gelmemiş olabilir. eski zaman insanlarına soralım en basit i anne babamız a soralım onlar yapıyorlar mi.? Sonra gençlik nereye gidiyor diyorlar.🤣 bence kari kocayiz diye çekinme olmayacak diye birsey olmamalı.
Huzur_kokulumevlat Farketmez genelde tutmak istediğimde kaynanamgilin yanında Bikaç defa defa oldu gaz tutmak çok zor karnından ya Bi yerimden çok utanıyorum ama gazlı biriyim herhalde 😂😂
SAKIZ Ogzshn osurmak çok igrenc bir şey ya ben o insanı ciddeye alamam opusemem bile gevşek gevşek o ne yaaaa erkek dediğin ağır başlı olacak okadar!
Biroglanannesiiii Ogzshn Tabiki de eşimin yanın da gaz çıkarmam eşim de bunu yapmaz osurmak kelimesini bile kullanamıyorum kaba geliyor kendini mi uygulayacağım 🤦🏼♀️
Mom_122 miniktosbagam neden hastalandiginizi anlayamadım? Ben neredeyse 3 yıldır evliyim 3 yıldır eşimin yanında böyle bir şey yapmadım ve çok şükür sağligimda hiçbir şey olmadı. Tuvalet bu ihtiyacı karşılamak için var sonuçta. Tuvaletim geldiginde veya gazim olduğunda orada ihtiyacımı giderebiliyorum. Fakat hamileyken tutamayıp kaçırdığım zamanlar oldu ve bu çok normal ama isteyerek yapmam hiçbir zaman
Emelss- Ogzshn günahı neden olsun ki 😄 benim hiç olmadı 5 sene falan oldu evliyiz hiç böyle bir durumla karşılaşmadım, ama kendisi salıyor bilerek değil tabi onun biraz bağırsak problemi var salmak zorunda ajcnabc ay gece gece güldüm 😂
Zera Asla tahammul edemeyecegim seylerden biri. Birbirimizin yaninda gaz cikarmak icin evlenmedik. Bu kesinlikle saygi ile alakali. O kadar lacka bir iliskimiz yok.
Nevhas Ogzshn eşim benim yanimda yapat ama ben bile bile yapmam uyku arasinda oluyosa bilmiyom ben utanirum yaninda yapmaya ama kendiliginde kacarsada yapcak bisey yok insanlik hali