Arenimo 3yasakadarsifirekran Evet evet ben de bir de kızım olsun istiyorum tabi hayırlısı Allah bilir. Senin oğluşun daha küçük dimi? 🥰
3yasakadarsifirekran Arenimo Evet 14 buçuk aylık daha ☺️ Şu an hamile kaldığımı düşünemiyorum Allah isteyene versin en azından 5 yaş arası olmalı diye düşünüyorum
3yasakadarsifirekran Arenimo Evet ya bende dışarda görüyorum kadın iki dirhem bir çekirdek giyinmiş ama kızı saçları yolunmuş gibi kıyafet desen atleti dışarı çıkmış falan sinir oluyorum
Arenimo 3yasakadarsifirekran Ay ben de sinir olurum öylelerine ya. İnsan kendi kadar çocuğuna da özenir ya. Yazık besleme gibi ne o öyle 🙄
Deletedmom_58 3yasakadarsifirekran 🤦♀️🤦♀️ kadın hakkındaki yazdıklarını okudukça şok oluyorum acaba burda mi kendisi eğer ki buradaysa oku da biraz özen 😁🤭
kolonyalimendil 3yasakadarsifirekran 3,5 aylık ama hep alt üst takım giydiriyorum altı yada üstü kirlenirse komple değiştiriyorum hep takım olacak 😅 tabi bazen saldığım oldu ama genelde takımdır örgü yeleklerimiz renk renk üstündeki kıyafete hangisi olursa o 😅
Deletedmom_58 3yasakadarsifirekran hmm bizim kızla 15 gün falan var aralarında sanirim aralık doğumlu mu
Arenimo 3yasakadarsifirekran Ay Allah bağışlasın🥰 valla bana da ne zaman yapıyorsun diyorlar senin gibi düşünüyorum oğlum biraz daha büyüyünce en azından diyorum. Yok arka arkaya büyürler işte sonra rahata alışırsın zor gelir diyorlar valla her türlüsü zor zaten diyorum😅 hakkımızda hayırlısı inşallah.
Arenimo Deletedmom_68 hahaha gözün alışır umarım😆 ya valla ben istiyorum da bakalım daha değil belki bir gün bir cesaret gelir😅 hakkımızda hayırlısı inşallah🤲🌼
3yasakadarsifirekran Deletedmom_58 Yok bu o arkadaşım değil😬😀 bu yolda gördüğüm kadınlar ve çocukları😃😃
Deletedmom_58 3yasakadarsifirekran ay bi tane de değil bi sürü 😕 neyse inşallah çocuklar zengin olur da güzel güzel giyinirler ne diyem 🤷♀️
Deletedmom_58 Arenimo bu millette var ya her konuya konuşurlar ha. Bi bırakın karsim geceleri uykusuz kalacak olan sen misin? Gelip yardım mi edecen? E hadi kendin yaptın arka arkaya beni niye sürüklüyosun yaw🤣🤣
3yasakadarsifirekran Arenimo Teşekkürler😇 Büyüyorlar elbette ama nasıl büyüyorlar çok zor düşüncesi bile beni geriyor valla. Allah gönlümüze göre verir inşallah🙏
Arenimo Deletedmom_58 valla yapsan konuşurlar yapmasan yine konuşurlar arkadaş😅 ikisi kafamın üstünde tepinirken gelip onlar bakacaklar sanki de😅 valla herşeye bir yorumları olmasa zaten😬
SefAycan En ufak bi yeri kirlense komple kıyafetini değiştiriyorum uyum olsun diye yoksa için rahat etmiyor corabina kadar iç zıbınina kadar uyumlu giydirmeye çalışıyorum renk tonuna dikkat ediyorum ☺️