Sevmyycl Blackmom ben ayvalıklıyım burada özem var 02 yağ şahane ki bütün yağları şahane ayvalıkta üretilen çoğu zeytinyağı çok güzel
Sevmyycl Eliz13 fazla beklemiş ve güneş görmüş olabilir çabuk eskir sıcakta ve güneşteyse çok beklemişlerle sabun yapıyorlar burada
nalanablaa Blackmom komili alabilirsin ama riviera alma onlar işlenmiş oluyo işlem görmüş yani diğer sızma olandan al canım
1Mother1Boy Nurumm12 Ben İzmir’deyim kendim gidip alıyorum. Aralık ayında aldım 5 litre 400 ₺ Kargo ücreti ile ne kadar olur hiç bilmiyorum. İsterseniz öğrenirim fiyatını
1Mother1Boy Blackmom Tekli gönderim yapmıyoruz dedi 4 tane 5 litre yağ 1800 +90 ₺ kargo ücreti Toplam 1890 yapıyor
Gokcehanim Blackmom antalyada bahcemizden toplayip fabrikada siktirip satiyoruz yakinsaniz kilosu 100 mu neydi sorarim
Kahvelianneee Blackmom evet canım Aydın’da zeytin tarlası katkısız 0.2 asit yeni hasat 140 liraya satıyormuş isteyenlere 🙏🏻
Alinaa97 PatronBebek yani nasıl anlatsam tarifi yok rahatsız ediyor insanı o koku. Bazısında salataya ekmek banıp ye tadı oluyor bazı yağlarda ağır ağır kokuyor. Cok ağır kokmayan yağ istiyorum🙃
babyyyy1 Blackmom bizim zeytinligimiz var asla marketten almam hatta babam satıyor daimi müşterileri var alan herkes tekrar alıyor