gulsahhy Kullanıp memnun kaldığınız, uygun fiyatlı ve güvenilir oto koltuğu önerir misiniz? Bebeğim şuan 4 aylık alsam kullanabilir miyim? ve gerçekten kesinlikle al diyor musunuz?
sadeturkvatandasi gulsahhy kesinlikle almalısınız bebeğinizin güvenliği için. Biz nasıl kemer takıyorsak onlarında güvenlik aracı oto koltukları. 6.aydan sonra rahat kullanırsınız tam oturmaya başladığında kullanın derim.
YaseminAren gulsahhy ben babydoor aldım 1900 tlydı aldıgımda 6 aylık bebebgım 2 gub oncr nılk defa 35 km yol gıttık geldık hıc sorun yasamadık ısofıks ve 5 nokya embıyet kemerı onemlı maddımolarak pahalı bısı ıstemıyırum dedıgnz ıcın bakabilirsiniz brnım aldogım koltuga da 360 derece donuyır her 90 da bır kitleniyor 3 kademe yatısı var 1 kerelık kyllanım ıcın ben sımdılık memnunum
Mercosey gulsahhy sürekli arabayla seyahat ediyorsanız evet kesinlikle almalısınız. Ebebekten joie markası almıştık güzel fiyatları da normal çok yüksek değil
Mukemuke gulsahhy kesinlikle almalısın. Ben doğduğundan beri kraft spin fix kullanıyorum çok memnunum. 360 derece dönebiliyor. İstersen öne çevir istersen geriye. 3 farklı eğim kademesi var. İster dik kullan otursun. İster yatay kullan yatsın uyusun. Çok kullanışlı.
Ayazinannesiseyda Joie every stage 0-36 kg aldık çok memnun kaldık bebeğm 21 aylık sevnez diye korktuk ama bayıldı çok şükür memnun kaldık yatış ayarı falan çok iyi. Aklınızda olsun 360 dönenlerde yatış ozelligi çok rahat olmuyo
tospikannesiiii Ayazinannesiseyda benimki de ondan 9 aylık bebeğim uyku saatleri dışarda olmamızın hiçbir sıkıntısı olmuyor benim için. Çünkü o kadar rahat uyuyor ki koltukta anlatamam. Çok memnun kaldık bizde. Bende 360 dönen olsun istiyordum ama çok indirime düşmüştü çok memnuniyetle vardı aldık o yüzden. İyiki almışız kesinlikle tavsiye ederim 👍
Tugceecn Kraft spin signal daha hamileyken almıştım bir sürü özelliği var isofix var top tether var emniyet keme bağlama var 360 dönme var fiyat uygun daha ne olsun 😂bebeğim 3 aylık kullanıyorum şuanlık memnunuz
gulsahhy Tugceecn 6 aydan önce kullanılmıyor diyen olmuştu, tam oturamadıklaej icin. Yatıs ayarlı mı sizinki
Z_m_K Tugceecn kesinlikle kraft spin signal, bende hamileyken almıştım. Bebeğimin 40’ı çıktığından beri kullanıyorum şu an 3 ay 21 günlük, aşırı memnunum.
Tugceecn gulsahhy Yo oturmuyor evet evet 0-36 olduğu için yenidoğan da kullanabiliyor YouTube da videoları var dilerseniz bir bakın çok araştırıp almıştım bende
babyyyy1 Z_m_K benim bebeğimde 3 ay 21 günlük koltuğu nasıl kullanıyorsunuz acaba yatma özelliği var mi bide kolay takılıp çıkarılıyor mu
Z_m_K gulsahhy o markayı kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem ama genel olarak oto koltuğu önemli bir ihtiyaç bence, size uygun geleni ve yorumları iyi olanı alabilirsiniz.
busraoztkn gulsahhy Biz uni baby kullanıyoruz bebeğim 9 aylık gayette memnunum 360 derece dönüyor olması büyük kolaylık indirip bindirirken özellikle yatış pozisyonu için tamamen yatmıyor tabi ki ama işimizi görüyor
gulsahhy busraoztkn uni baby de kafa sabitleme (top teether) olmadıgı için güvenilir değil yorumu okumuştum. Bi sorun yasadınız mı? Birde kaç aylıkken kullanmaya basladınız suan bebegim oturamıyor yatıs kademesini merak ettim
busraoztkn gulsahhy biz herhangi bir sorun yaşamadık evet kafa sabitleme özelliği yok haklısınız.7 aylıkken kullanmaya başladık şu an bebeğiniz oturamıyorsa sizin işinizi görmeyebilir
busraoztkn gulsahhy ben instagramda evlenememyalnızcaçeyiz diye bir sayfa var ordaki videodan sonra almaya karar vermiştim sizde bi inceleyin isterseniz detaylı tanıtmış
Esrakayabasi1 Kraft spin signal aşırı kaliteli çok çok memnunum ve bence bütçe varsa avova besafe gibi markalarafa bakabilirsiniz🥰
gulcinnnn Yoyko kullanan var mı memnun mu? Aslında önemli olan adac puanı bu markaların çoğunda adac testi yapılmamış. Ona dikkat etmek lazımda fiyatlar çok pahalı
Ozgedyn gulcinnnn ben yoyko kullanıyorum bebeğim 14 aylık çok memnunum. Çalıştığımız yer benim memleketime 10 saat eşiminkine 20 saat