Cileklilimonata Ay-Bek Roborock q7 max kullanıyorum 2 aydır. Aynı durum bende de var. Önce konum alıyor. Daha sonra başlaması gereken yerden degil içerilerden köşelerden başlıyor. Ortaları sonra yapıyor 😂 kafasına göre.
Ay-Bek Cileklilimonata Neden böyle oluyor anlamıyorum ya. Odalara gidip geziyor sonra temizliğe başlıyor. Konumlandırılıyor diyip elli saatte harita bulamıyor 🤦♀️🤦♀️
Purposeless Ay-Bek s7 plus kullanıyorum hiç böyle bı sorun yaşamadım hızlı haritalandirma yapıp harita çıktıktan sonra temizlettim en başta, şimdi uygulamaya girdiğim gibi harita çıkıyor istediğim yeri supurtuyorum
Ay-Bek Purposeless tek harita mı kaydettiniz sadece? Bende 3 tane var ondan kaynaklı mı oldu acaba bilmiyorum
Cileklilimonata Ay-Bek Çok önemsemedim açıkçası. Çünkü temizliyor gayet. Sanırım sıfırlamak gerekiyor tekrar. Yeni harita oluşturmak gerekiyor.
cogulsahis Ay-Bek haritanız kaydettiğiniz gibi mi yoksa üzerine kendi kendine gri çizgilerle yeni bir şeyler oluşturmuş mu
Ay-Bek Cileklilimonata Temizliyor da konumlandırma yapana kadar şarjı baya gidiyor ona sinir oluyorum. Tek harita mı var sizde yoksa birden fazla mı?
Ay-Bek Purposeless herhalde sileceğim bütün haritaları baştan kaydetmem gerekecek sinirimi bozuyor daha bir haftalık ürün 😫
Arzu_Doruk Ay-Bek benim se s7 1 hafta oldu alalı hızlı haritalandırma yaptım sonra temizlettim ve kaydetti tek harita olarak kullanıyorum. Bi sıkıntı olmuyor bide harita ayarlarından temizlik sıralaması yaptım sırasıyla geziyor odaları
Ay-Bek Arzu_Doruk Ben de ilk tek harita kaydettim 3 4 gün sorun olmadı. 3 harita yaptıktan sonra böyle olmaya başladı anlamadım gitti . Temizlik sıralamasını hiç görmedim ona da bakayım
muhendisanne1 Ay-Bek Türk kafası mantıüı tamamen kapatıp tekrar açın robotu , bir daha deneyim aynı sorun olacak mı ?