TheMomm Cemrenr Barsak florasını düzenliyor biz kullanmıştık oğlumda işe yaramıştı kac damla kullanılması gerektiğini şua hatırlamıyorum ama
littlemermaid22 Cemrenr 6 aylık bebeğim 1 aylıkken kullanmaya başladık çok faydasını gördüm hala kullanıyorum günde 5 damla şişesinin üzerinde yazıyor zaten
Sevoinci Cemrenr bir kere beş damla şeklinde vereceksiniz ben de yeni başladım inşallah faydasını görürüm bebeğim çok gazlı
EceDM littlemermaid22 merhaba. Biogaia ile beraber gaz damlası da kullanıyor musunuz? Muskat rendesi ile beraber verdim bugün. 10 gündür kaka yapamıyordu, yaptı çok şükür. Ama gaz olursa diye korkuyorum şimdi de.
Lalalac Cemrenr ona benim cevabim cok dogru olmaz. Benim kizim 16 gunde bir kaka yapiyordu 4 ay kimse care bulamadi normal dediler. Meger sut urunleri alerjisi varmis
newmom15 Cemrenr bebeğim 20 günlükken başladık günde 1 kez akşamları iyice carkaladiktan sonra 5 damla veriyorum
Cemrenr Lalalac benimde kaka sorunum var uyarı olmadan yapamıyor arabaya bindirmistim orda sallandigi için gazını çıkardı rahat sonrada kaka yapmış herhalde gaz sancısı sebebiyle yapamıyor benimkide
Sarecimmmm Lalalac nasıl anladınız alerji olduğunu ve benim kızımda kabız naptıysak düzelmiyor alerji olabilirmi