nilesea pasaklisinkukuli evet bu da olabiliyormuş ama demir damlaları da kararmanın başlıca sebeplerindenmiş.
nilesea -Masal123 ocean’ın d vitini kullanıyorum ama demiri için değerleri yükseltmiyor diyen çok kişi var, sizin bu konuda bir deneyiminiz oldu mu acaba?
nilesea Kubrailkan maşallah 🧿 su önemli bir de diş çıktıktan sonra temiz bir bezle ya da parmak fırçayla falan temizlemek de bir önlem olabilir, okuduklarımda öğrendiğim.
kubramomm- nilesea bizdede oldu ocean kullanıyorduk kararmalar oldu pedodontiye götürdüm bebeğimi demir damlasndandir dedi değiştirdik sidefer aldık daha içeri temiz bir ürün sidefer kullanınca düzeldi. 1 yaşında demir ilacini bıraktık 16 aylık ama bu sefer kararmalar yine oldu demir kullanmamanıza rağmen azi dişleri vs hepsinde oldu tekrar götürdüm diş macununa başladık 🫥
livanurvealpinannesi61 nilesea ocean Microfer kullandım aşırı leke yaptı dişte. Sıvı form damlalar malesef dişte leke yapıyor.
asrinhatasi nilesea sideferin de yapmadığını duydum. Bebeğim daha diş çıkarmadı. Araştırın isterseniz 🌸
Valtameriii pasaklisinkukuli benimkide memede uyuyor ve ağzında sürekli süt kalıyo memeyi asla bıraktıramıyorum
nilesea Valtameriii kaç aylık, benimki 11 aylık bizde de durum aynı, şu an 4 dişi tam 4 dişi yarım toplam 8 dişi var, doktor sütten sonra su içir dedi ama gece çok zor uyuyor zaten sütten sonra bir daha uyandırıp nasıl su içirilebilir bilemedim.