Canparem35 Başına gelen var mı dün cok stresli bir gün geçirdim göğsüm çok ağrıyor var mı başına gelip çözen gözlerim bile ağrıyor bundan dolayı sanırım 😥
_Goktugunannesi__ Canparem35 sıcak duştayken göğsünü güzelce sabunlayıp ince dişleri olan bi tarakla bastırarak aşağı doğru tarayın elinizle süt sağar gibi yapın göğsünüzü biraz sallayın duştan çıkar çıkmaz da dütünüzü sağmayı deneyin ben öyle rahatlıyorum
-Omrumm- Canparem35 bende çok olmuştu gün içerisinde sürekli sıcak suyla masaj yapın bezi sıcak suya koyup sertlik olan kısıma koyun ve bebek ne kadar çok emerse o kadar hızlı iyileşecektir yada sağın geçmezse de doktora gorunmeniz lazım çok geçmiş olsun ağrısı acısı çok zor gerçekten
esguna Canparem35 bebeği ters şekilde emzirin ben onun faydasını gördüm yani koltuk altınızda çanta gibi olacak vücudu. Sürekli masaj da yaptım ama bu şekilde emzirmek beni çok rahatlatmıştı. Sanırım bişey istediğimizde oluyor büyüklerin bir bildiği var o günden sonra ne görsem canım istemese bile yedim o acı anlatılamaz inşallah düzelir biran önce 🥺
Canparem35 _Goktugunannesi__ tamam teşekkür ederim denicem sut sagdim ama sutun coklugundan degil sut cikmiyor oyle aman aman
38nur Canparem35 babaanne-anneanne gibi büyüklerimiz “ canın bir şey istediğinde ve onu yemediğinde olur” diyorlar 🤭 ne kadar doğru bilemem ama benimki sütün çokluğu ve bebemin fazla ememesinden kaynaklanıyordu
_Goktugunannesi__ Canparem35 Tek başına çekersen çıkmaz canım bazen benimde oluyor duş almaya üşendiğim için çekiyim belki rahatlar diyorum ama 30 cc bile zor çıkıyor dediğim yöntemi dene ben doğum yaptım sütüm gelmedi meğer düğümlenmiş göğsüm taş gibi olmuştu nefes almakta zorluk çekiyordum göğüs kafesim sıkışıyordu kaynanam kendisi yaptı dedi biraz canın acır sen acısına dayanamaz yavaş yaparsın dedi kendisi ilk sabunla ovdu sonra tarakla taradı sonra tekrar ovdu iki eliyle yukarıdan aşağı biraz sıkarak en son sallamıştı pompayla da çekince sütüm geldi göğsüm boşaldı be yumuşayıncaya ohh demiştim göğüs kafesim sıkıştığı içinn kambur yürüyodum
umutunannesiiii Canparem35 tıkanık olduğu için öyle canım bol bol elle masaj sağım hem elle hem makineyle cok üstüne düş rahatlarsın hem süt gelir daha çok
38nur evet bu şekilde çok rahatlıyorsunuz. Bende olmuştum her duyan bunu önerdi bir de antibiyotik ve krem kullandım Kadın doğum doktorunun kontrolünde. 39 derece ateşle gezdim 1 hafta daha sonra gitmiştim doktora keşke daha önce gitseymişim dedim. Sizde ateş yoksa duşta sabunla masaj yapabilirsiniz bir de göğsünüze soğuk kompres uygulayın çok iyi geliyor doktor önermişti
Canparem35 38nur atesim var gibi hissediyorum etlerim acio resmen canimin bisey cekmedigini eminim bebegim aktif emiyor 3,5 aylik stresden oldu die dusunuyorum doktor gormek istemiyorum artk biktim kendi kendime halledebilirsem iyi olur 😥
Canparem35 _Goktugunannesi__ teşekkür ederim canım banyo yapicam umarım çözülür bebeğim aktif emiyor aslinda sutun coklugundan olmadigina eminim ama acisi cok kotu 🥺
_Goktugunannesi__ Canparem35 Bazen olabiliyor canım benim oğlum 7 aylık ama hala sütün az ve ara ara düğümlenmesi oluyor
Canparem35 -Omrumm- sagiyorum emziriyorum ama sut azaldi emmek istemiyor sicak su torbasi baya baya yumusatti ama gercekten cok zor atesde yapti bende halsizim heryerim agrio bebegimle ilgilenemiyorum bile
Canparem35 esguna sagol canım denicem onuda gerçekten çok zormus ilk defa böyle oldu atesde yaptı cok halsiz birakti beni
Canparem35 kelebek_17 emiyor ama hic duzelmedi sicak su torbasi yumusatti ama yine sertlik duruyor kurtulamadim 🥺
mt_bebek1 Geçmiş olsun. 1 aydır aynı durumdayım. Ne yaptıysam geçmedi. Antibiyotik kullanıyorum ama fayda yok. Doktor geçmezse kesi atıp akıtmamız lazım dedi. Apse olmuş olabilir bi doktora görün. Ve en büyük sebebi stres. İmkanın varsa pozitif düşün, her şey geçecek ♥️
Canparem35 mt_bebek1 aynen oyle dun stresden oldu hic biseyim yoktu Allah yardımcımız olsun canım sanada geçmiş olsun
Mrv-nil mt_bebek1 benimde 1aydır öyle yumru gibi sertlik var süt geliyor ama 10ml anca çıkıyordur, ne yaptıysam geçmedi ağrı sızı ateş hiç bişey yok en son genel cerrahiye gittim ultrasona girdim süt kanallarında problem yok dedi 6 ay sonra kontrole çağırdı 🤷🏻♀️