LaraCroft Mefat maalesef 300 tl son fiyat içinde 100 adette ekstra top var çünkü ve en ufak deformasyon sökük yıpranma yok havuzda. yeni gibi 💖
Mefat LaraCroft tamam elimde size göre ürünler var o zman. Ben çocuk kıyafetleri satıyorum size 300 tl lik kiyafet satsam bu şekilde anlassak 😍
LaraCroft Mefat yaa çok teşekkür ederim ama inanın o kadar fazla eşya kıyafet oyuncak var ki evde bende o yüzden giymediklerini+küçülenleri satıyorum🤷🏻♀️
LaraCroft Mefat isterseniz özelden bana telefonunuzu atın havuzun detaylı videosunu çekip yollayım en ufak kusur bulamazsınız sıfır aldım deseniz herkes inanır o derece😂
Mefat LaraCroft yok size güveniyorum ya gerek yok resimde görünüyor zaten. Ama pazarlık sünnettir yani o yüzden şeyediyorummmm 😅
LaraCroft Mefat gerçekten sizi kırmak hiç istemem ama pazarlık eden olursa düşerim diye hiç üzerine fazla koymadan yazdım🤷🏻♀️ 2. el uygulamarda ekstra topu olmadan 350 yazmışlar. Gerçekten görürseniz anlarsınız sıfırdan farksız
LaraCroft Mefat yaaa demeyin öyle inanın bana görünce evet bu fiyat hakkıymış diyeceksiniz🥰 batıket yenibatı mahallesindeyim siz?
Mefat LaraCroft ya ben ankarada değilim de abim orada yaşıyor onlara aldırmayı düşünüyorum kabul ederlerse. Onlar da keciorende yaşıyorlar uzak mi yakin mi bilmiyorum da :)
LaraCroft Mefat tamam o zaman siz kesinleştirip dönebilir misiniz rica etsem bana? Özelden de bir arkadaş talip olduda ona gmre yanıtlayım ben soranlara 💖