LaraCroft ozomom 299 adet top var 😂 valla sadece biri kayıp tebrik ediyorum bizi😂 Bu durumda kutu içi 200 top ve ben ek olarak 100 top almışım
LaraCroft 🚨🚨İçinde bu kadar top olduğunu bilmiyordum düzeltme yapıyorum top havuzu 300 TL son fiyat. 300 adet top
LaraCroft Barinsmom Ankaradamısınız acaba? Aslında bence en güzeli elden almak ama şehir dışı ise 2.el uygulama üzerinden alınabilir sanırım. Topları ayrıca poşetleyip top havuzunu katlayabilirim zaten katlanıyor havuz
LaraCroft Mefat maalesef 300 tl son fiyat içinde 100 adette ekstra top var çünkü ve en ufak deformasyon sökük yıpranma yok havuzda. yeni gibi 💖
Mefat LaraCroft tamam elimde size göre ürünler var o zman. Ben çocuk kıyafetleri satıyorum size 300 tl lik kiyafet satsam bu şekilde anlassak 😍
LaraCroft Mefat yaa çok teşekkür ederim ama inanın o kadar fazla eşya kıyafet oyuncak var ki evde bende o yüzden giymediklerini+küçülenleri satıyorum🤷🏻♀️
LaraCroft Mefat isterseniz özelden bana telefonunuzu atın havuzun detaylı videosunu çekip yollayım en ufak kusur bulamazsınız sıfır aldım deseniz herkes inanır o derece😂
Mefat LaraCroft yok size güveniyorum ya gerek yok resimde görünüyor zaten. Ama pazarlık sünnettir yani o yüzden şeyediyorummmm 😅
LaraCroft Mefat gerçekten sizi kırmak hiç istemem ama pazarlık eden olursa düşerim diye hiç üzerine fazla koymadan yazdım🤷🏻♀️ 2. el uygulamarda ekstra topu olmadan 350 yazmışlar. Gerçekten görürseniz anlarsınız sıfırdan farksız