LilyaBn Acemibiranneyimsanki 2uyku çok değilmi? Benim kızım 10aylıkken tek uykuya grçmişti. İkinciyi uyutmayın. ilk yapacağınız şey sabah 8de uyandırmak olsun. Öğlen 1gibi uykuya yatırın istediği kadar uyusın. Yinede 2 ya da 2bucuk saati geçmesin. Akşam 9gibi de gece uykusuna geçer maksimum.
Mericcc Acemibiranneyimsanki 2. Uykuyu uyutmayin oyalayin uykusu geldiğinde 7 gibi gece uykusu yaparsınız çok uykusu gelirse. 3 4 gün zorlanır ama sonra düzelir.
Nilunas Acemibiranneyimsanki benim kızım 18 aylık 10 da uyur 8 de uyanır. Gündüz de tek uyku 2 3 gibi 2 saat uyur 2 aydır tek uykuya düşürdüm 2 gündüz uykusu varken çok kötüydük o da bende
Mavi1 Acemibiranneyimsanki sabah uyandıktan 5 saat sonra öğlen uykusu yapmalı . Max 2 saat uyumalı uyandıktan 7 saat sonra gece uykusuna geçiş olmalı . Benm kızım 20 aylık . Sabah 7.30 gibi uyanır öğlen 12.30 gibi uykuya geçiş - 2.30 da uyanma saati - 9.30 gibi gece uykusu bu şekilde
34Prensesannesi Acemibiranneyimsanki bizde 18 ay bitiyor 6 sında akşam 9 buçuk gibi yatar sabahta 8 8 buçukta kalkar tabi gece uyanır su falan içer kendini bı oraya bı oraya atar gündüzde 12 1 en geç yatar en geç 3 olucak şekilde kaldırrm akşam tekrar 9 buçuk gibi yatar tek uyku
Acemibiranneyimsanki Kızlar Allah razı olsun hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz neredeyse. Aynı bu şekilde ilerleyeceğim 2. Uykuyu kaldırıcam inşAllah💗 sizleri seviyorum 💝
Zeyzey2019_ Acemibiranneyimsanki bunun çözümü bebeğinizin uyku saatlerini değiştirmek olabilir. Gece geç uyuyor. Ayrıca ikinci uyku da çok çok geç. O aylarda tek uyku yeterli olabiliyor. 2 uyku olacaksa da mümkünse 4 olmadan uykudan uyanması lazım
Bebegimm1 Acemibiranneyimsanki 2 uyku fzla değil mi ben 11 aylıkken tek uyku yaptırıyordm öğlen 2 veya 3 saat kadar uyur akşamda 9 da yatar sabah da 9 da uyanır bazen 10 da yatar 10 da uyanır
Saretiryaki Bebegimm1 ne güzel bir bebek hep böyle uykusu iyi miydi yoksa sonradan mı düzene girdi 5. Aydan yazıyorum
Bebegimm1 Saretiryaki uykuya düşkündü doğdugundada böyleydi benm tek yaptıgım uyku aralarını takıp ettim kaç saat uyur kaç saatte bir uykusu geliyor uyku aralarını kaçırmamaya çalıştm o düzeni bozmamaya dikkat ettm arada geç yattıgı tabiki de oldu ama genelde uykucudur heralde bana çekmiş
asiltonunmommysi Acemibiranneyimsanki 18 aylık oğlum 12 aylıktan beri tek uyku yapıyor. Akşam üstü uyutmamanız gerekiyor. Tek uykuya düşmeli artık 13.00 gibi uyuyor oğlum 4 gibi falan kalkıyor 10da uyuyor. Eğer kısa uyuduysa gündüz 9da falan uyuyor akşam