Anneyimanne0 Kızlar bebeğim 5 aylık olmak üzere gece uykusu çok iyiydi şu 2 gündür saat başı uyanıyor sabah 6 7 kalkıyor normalde 9 veya 10 da uyur sabah ses olmasın 11e kadar uyurdu neden böyle oldu acaba düzelirmi
Ayb7kemmm Anneyimanne0 benim de bebegim 5 ayin sonunda cok guzel uykusu vardi sabah erken kaksada mama icer alt degtirir gene uyurmturdum artik uyumuyor 1 haftadir uykunduzeninyok perisan oldum artik bende bekliyim burda niye boyle oluyorlar ya
2-prensannesi Anneyimanne0 düzelir canım bizde diş bekliyoruz onun huysuzluğu ve uykularında düzensizliği var dün gece 2 de ağlayarak uyandı 1 saat yatakta oynadık sonra tekrar uyudu bazı günler saat başı uyanıyoruz
Anneyimanne0 MyDarlingSon en korktuğum şey 4.ay atağıydı çok şükür beklediğimden kolay geçti bitmek üzere benim için en zoru 2.aydı hiç bir şey o kadar zorlamamıştı, kız ben ilk oğlumda atak ne bilmezdim
MyDarlingSon Anneyimanne0 İşte bebekten bebeğede değişiyor bu durum öyle böyle büyüyorlar sağlık olsun canları sağolsun kuzuların🙏
2minika Ya atak donemedir ya diş sancıları başlamıştır canım o yuzden sürekli uyanıp toksa bile meme isteyebilir geçer merak etme sadece sabret sakin ol.ki ona gerginliğin geçmesin yoksa iyice cozutuyorlar 🤭🤭
Anneyimanne0 2minika evet her saat kalkar her saat veriyorum aç değil biliyorum ama napıyım emmese ağlıyor :)
Anneyimanne0 Ayb7kemmm doğdu doğalı benim bebeğim çok değişik uyku düzeni mecbur ayak uyuduruyom sizde uydurun :)
Anneyimanne0 Bssraa2 hiç korkma emin ol kolay geçti benim ben burda okuyup stres yapıyordum hiç gözüktüğü gibi değilmiş ben 2.ayda zorlanmıştım bunda zorlanmadım
Anneyimanne0 2-prensannesi her çocuk bir değil ya benim ilk oğlum çok kolaydı fişi çıkarken bile hiç ağlamadı ne ateş ne kusma ne ishal inne olurken bile bağırmaxdı bu oğluşum biraz mıxmız :)
turucukafalikiz Anneyimanne0 akşam 10 da uyuyup sabah 11de mi uyaniyordu. Gece hiç uyanmadan mi? Diş dönemi başlıyor olabilir huzursuzluğu ondandır büyük ihtimalle
Anneyimanne0 turucukafalikiz uyanıyor canım en fazla gece 1de birde sabaha karşı 5 veya 6 civarı bir daha kalmazdı ama şimdi 2 gündür her saat başı kalkar ve sabah erkenden uyanır
Deletedmom_58 Anneyimanne0 Atak zamanlarında böyle uyku gerilemesi olur. Sen strese girme yeter ki bebeğin senin stresini de hisseder. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki Sağlıcakla büyüsün 😊
Bssraa2 Anneyimanne0 şuan 2.aydayız 3 e yeni girdik biz de mi atak geçiriyoruz sürekli uyumama hali uykuya direnme hali var meme istiyor sürekli bunlar atak belirtisimi acaba