Miyavdedi41 Demir eks Miyavdedi41 demir eksikliğini mi var bebeginizde. Sadece degerleri yükseltmesi den ziyade yan etkileri vyani gisyan etkileri cok önemli. Çogu bebekte denir ilaçları mide rahatsızlığı yapıyor. Bestiron da biz hiç yan etki yasamadık
irva Elin34 Demir oranı diğerlerinden daha yüksek.Keçiboynuzu özlü.Ben 1 yaşına kadar bunu kullandım oğluma.Çok iyi bir ürün.
Elin34 Miyavdedi41 çok iyi olur o zaman ya inşallah bizimde açar. Önceden iştahu iyiydi ama kansızlık olunca iştah azaldı son bikaç gündür yoğurt hariç hiçbir şey yemiyo
Elin34 Miyavdedi41 çok iyi olur o zaman ya inşallah bizimde açar. Önceden iştahu iyiydi ama kansızlık olunca iştah azaldı son bikaç gündür yoğurt hariç hiçbir şey yemiyo
Miyavdedi41 Elin34 benimde bitti şuan 2 gündür içirmedim cok farkediyor valla azaldı biraz iştahı inşallah iyi gelir zaten içinde paraben yok en iyi demir ilacı bana göre ben hic saflık ocağının verdiklerini kullanmadım içinde yogun paraben bulunuyor
Elin34 Miyavdedi41 hadi ya çok iyi o zaman inşallah bizdede aynı etki olur… Ben sağlık ocağınınkini kullandım keşke kullanmasaydım nasıl kullandım bilmiyorum..