Okuyanbiranne yogurtla basladık ki en çok onu sevmişti kafasını gömüp yemişti altın arayan pehlivan gibi ama alerjimiz çıktı🥺 patates denedik ona da alerji belirtisi verdi kabak bal kabagı brokoli pırasa pirinç muz elma armut tadımları bitti bitince karıstırma yaptım brokoli havuc pırasa pirinç gibi bi de çok sebze gittim az değişiklik olsun diye muz ve bebek irmiği yaptım onu da çok sevdi iki kaşık yedi pırasayı çig olarak kemirmeyi seviyor dişine de iyi geliyor diye sanırım havucu ne çig ne pişmiş sevemedi araları bozuk😂 elmayı buharda yediremedim rende yaptım yemedi direkt soyup verdim şu sarı elmalar var ya bayat ekmek gibi oluyor onu damagıyla kendi rendeledi anca öyle yedi pırasa pirinç ikilisini de sevdi gibi muz favorimiz yarın yumurta deneyeceğiz yumurta tadımından geçersek insallah avokado deneyeceğiz sonra yumurta avokado karıstırırım dedim bir de keçiboynuzu unu aldım doktorumuz tavsiye etmişti bebe bisküvisi yaparım alerji mamasıyla besleniyor mamasıyla da yumuşatırım diye konuştuk