Meryy61 Sub simplex ile nurse harveys kullananlar Arasında fark varmı hangisi etkili 1 bucuk aylık bebeğim son 2 haftadır gaz sancısından huzurlu uyumuyo gündüz iyi gece başlıyo ağlıyo cok gazınıda çıkarıyo emdikten sonra ama ıkınmaya başlıyo ama hep zorlanarak ne kullanıyorsunuz siz
Olurolur Meryy61 3 aya kadar rahat sürecek o sancılar ama biz her bir şeyi kullandık en pahalısına kadar en iyisi nurse harveys colexdi birde doktorum bir ürünün iyi gelip gelmediğini 1 hafta sonunda anlarsın dedi anca bağırsak duzenliyormuş 1.5 hafta işe yaramazsa yeni ürün dene demişti
Aysunkalkann Ben nurse’yi kullandım hiç bir işe yaramadı. Biogaia da kullandım ama sab simplex gibi hiç biri rahatlatmadı. Kesinlikle onu tavsiye ederim. 🌸
berosunannesi Haticeaasln ben günde iki kez veriyorum ilkini sabah 11-12 gibi ilk emzirmeden yarım saat sonra 10 damla diğeri de akşam 7-8 civari o da 10 damla
Meryy61 Haticeaasln dr damlayı sabah 8 de 20 damla dedi şurubuda 4 saatte bir bir tatlı kaşığı şeklinde ama hiç işe yaramadı sanki daha çok ağlıyo 2 gündür kullanıyorum gece gündüüz huzursuz bebek
Meryy61 berosunannesi yetiyormu öyle onuda 5 6 saatte bir 10 damla veriyodum sanki bu nurseden daha iyiydi bilemedim sabah dr a gidicem artık
aylinpala Meryy61 ikisini de kullandık sab simplex iyi geldi çok gazlıydı oğlum 4. Ayına kadar da kullandık
Egenim Meryy61 en etkılı olan şey bebegı yağ ile gaz masajı yapmak . Ikısınıde kullandım . Sab simplex daha iyi gibi . Oda kesmedı relaktaz aldık . Protein parçalayıcı . O baya etkı ettı aglama krızlerı azaldı. Birde mamasını değiştim . Yanı her bezını actıgımda değiştirdiğimde karnına yağ ile gaz masajı yapıyorum. Böyleleikle akşama kadar gaz birikmiyorr aglamaları olmuyor .
Meryy61 Egenim dr mu söyledi size onları bide kakası mukuslu oluyo sizdede varmı öyle problem anne sütü alıyo
Rukisss Meryy61 sab simplex ve biogaia beraber kullanıyorum. Sab simplex gerçekten çok başarılı 👌 1 şişeyi bitirmek üzereyiz 2.yi alıcam
senanurkesmen Meryy61 ben sab simplexle beraber bipgaia kullandım bide kiraz çekirdekli kemer kemer yoksa çok sıkışınca habluyu üytüyle hafif ısıtıp da koyabilirsiniz ben de cok uğraştım
Meryy61 senanurkesmen evet o çekirdekler olmasa naparım onları ısıtıp koyuyorum hep karnına rahatlıyo biraz
kuzeyinannesi2023 Meryy61 sab simplex en iyisi kesinlikle, başta birkaç dakika kıvrandırıyor ama sonra saatlerce huzurlu oluyor bebiş
Egenim Meryy61 evet doktorum aldırdı bana , kakasının mukuslu olması gaz ile alakasız bişy cnm . Başka sebebleri olur onun. Doktoruna sor istersen .