Gzddde Sedarelll bende çok bisey yapamıyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyo oyun halısında 5 dakika anca duruyo konuşuyorum bende öyle siyah beyaz kartları tanıtıyorum
Tazeanne94 Sedarelll ay benimkide öyle 2 aylık şuan geceleri uyuyor ama gündüz hicmi uyumaz çocuk ya iş yaptirmiyo.yemek yedirmiyo bana
Sedarelll Tazeanne94 evet benimde öyle ya anlamadım tabi gece uyuması daha iyi ama bizim için gece uyuyup gündüz sallanmak istemesine anlam veremiyorum 😅
gozzzde_poyraz Lilybaby emerek uyumasına da sorun diyorlar ama onu ne yapacağız 😞 emerek uyuduğunda da emme bitince uyanıyor
Lilybaby gozzzde_poyraz ilk aylar sorun değil 4 ay atağı bittikten sonra tüm destekleri bırakmak lazım
Lilybaby gozzzde_poyraz bi şekilde düzen değişecek ve bebişe göre uyum sağlayacağız ben de şimdiden düşünüyorum çünkü gece uykusuna hep emerek dalıyor
DuyguveUygar Lilybaby 40 günlük benim bebeğimde hep gündüz uyuyor gece 4 e kadar da uyanık kalıyor, geceyi ayırt edemez böyle kalır diye çok korkuyorum
Lilybaby DuyguveUygar gece uykusunu benimki 2 aydan sonra oturttu. Gece sessizlik ve az ışıkla alışıyorlar korkmayın. Duş masaj emzirme ninni gibi her gün aynı rutini yaparsanız daha kolay adapte olur
DuyguveUygar Lilybaby dediğiniz gibi loş bir ortam da uyuyor emziriyorum pışpışlıyorum ama yattığı gibi kalkıyor 4 e kadar aynı rutin sanırım henüz anlamıyor zamanla inşallah sağolun
DuyguveUygar Ege4535 yok canım yok seni üzmek istemem ama 10. Günden sonrada gaz sorunu başlıyor allah yardımcımız olsun